AMD neberems Ferrari

Henris Ričardas (Henry Richard), tai žmogus, kuris yra buvęs AMD vice prezidentu ir kažkada atsakingas už Ferrari rėmimą bei sandėrio pasirašymą. Jis senokai pabėgo į Freescale, tačiau paliko AMD šią naštą.

Jis mėgo greitas mašinas, tad nusprendė išleisti keletą milijonų F1 ir Nascar rėmimui ir jam atrodė, kad tai buvo verta. Tiesa, jis pabėgo jau 2007 rugsėjį, o AMD bando išlysti iš šio keleto milijonų verto sandėrio.

Jei galėtų, bendrovė būtų seniai nutraukus rėmimą, deja, tai neleidžia padaryti kontraktas. Tačiau AMD jau dabar atšaukė rėmimą Ferrari Formulės 1 komandai ir tiesiog laukia, kol kontraktas pasibaigs. Tiesa, šie vaikinai iš Formulės 1 nėra kvaili ir jų tikrai taip lengvai niekas nepaleis nuo įsipareigojimų. AMD pasakė savo norą nepratęsti kontrakto, kai pasibaigs einamasis, bent jau šiuo metu.

Juokinga yra tai, kad AMD dabar išleidžia virš 10 mln. JAV dolerių už tai, kad jų logotipas galėtų puikuotis ant pasitraukusio Michaelio Šumacherio (Michael Schumacher) peties ir šalmo. Tai yra nemažai pinigų ir atrodo, kad AMD nežino kaip iš to gauti naudos. Sprendimas jau priimtas – neberemti Ferrari.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.