Baltas MSI žirgas su Penryn širdele

Viena didžiausių technikos gamintojų Taivane MSI pristato nešiojamąjį kompiuterį su Intel Penryn procesoriumi. Tai nėra dar vienas „interneto nešiojamasis“, tačiau jis tikrai pakankamai portabilus, o jo dizainas tikrai traukia akį.

Šis baltas modelis turės PR200W vardą ir, kaip jau įprasta, Windows Vista operacinę sistemą, kuri bus ne tik įprastai angliška. Nuo šiol dirbti turėtų būti paprasčiau olandams, belgams, čekams, vengrams ir skandinavams. Tiesa pasakius, prisiminus bandymus perprasti lietuviškus operacinių sistemų variantus, meluočiau, jei sakyčiau, kad laiko buvo sutaupyta :).

Didžiausias ir pagrindinis skirtumas nuo senesnių versijų yra pagal 45 nm technologinį principą gaminamas naujasis T8300 procesorius veikiantis 2,4 GHz taktiniu dažniu ir turintis 800 MHz pagrindinę magistralę. Čia naudojama 3 MB antrojo lygio spartinančiosios atminties ir Santa Rosa Refresh platforma. Šio lusto TDP reitingas siekia 35 W.

Šis gražuolis turės 2 GB DDR2 operatyviosios ir 1 GB Robson „flash“ atminties. Į kompiuterį bus diegiami net 320 GB talpos kietieji diskai.

12 colių ekranas palaikys iki 1280 x 800 taškų raišką. 8 celių bateriją bus skirta energijai, o pridedamas krepšys – pačiam kompiuteriui saugoti.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.