DELL ruošiasi atsisakyti XPS žaidimų kompiuterių gamybos (Atnaujinta)

Dell XPS serijos asmeniniai kompiuteriai patraukia daugelio dėmesį ne tik savo gražia išvaizda, bet ir techninėmis galimybėmis. Neseniai mūsų naujienose buvo rašyta apie XPS 730 H2C, kuris pasižymi ne tik galimybe palaikyti tiek SLI, tiek Crossfire, bet ir užpatentuota termoelektrinio aušinimo skysčiu technologija.

Tačiau kad ir kaip gerai atrodytų šie Dell kompiuteriai, pasak The Wall Street Journal, užkietiejusiems žaidimų megėjams artimiausiu metu gali tekti savo planuojamų pirkinių sąraše neberašyti raidžių XPS. Dell nusprendė nutraukti šių AK gamybą, nes jie sukelia vidinę konkurenciją Alienware produkcijai, nuo 2006 besiglaudčiančiai po Dell sparnu.

Bet nėra to blogo, kas neišeitų į gerą. Tame pačiame šaltinyje tegiama, kad būsimieji Alienware kompiuteriai pasižymės įvairesniu dizainu ir galimybėmis. Tikėtina, jie perims ir nemažai techninių sprendimų iš XPS serijos AK.

Atnaujinta: Dauguma jau pastebėjo Karolio komentarą, tad trumpai. Pasirodo, tai tebuvo gandai. Dell paneigė kalbas apie XPS serijos AK gamybos nutraukimą. Tačiau pridūrė, kad į Alienware tikrai investuos daugiau pinigų ir stengsis dar labau padidinti šių kompiuterių našumą.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.