Dar vienas sumanusis žaisliukas iš HTC

Visai neseniai, JAV mobiliojo ryšio operatorė bei mobiliųjų įrenginių mažmenininkė Verizon Wireless, paskelbė pradėjusi internetinę prekybą visiškai nauju sumaniuoju telefonu iš HTC kompanijos. Naujasis įrenginys vadinasi XV6800 ir savyje apjungia standartines platforminių telefonų galimybes.

Mobilusis veikia Windows Mobile 6 Professional operacinės sistemos aplinkoje ir turi 2.8“ colių įstrižainės, TFT tipo, lietimui jautrų ekraną kuriame vaizdas formuojamas 240×320 pikselių raiškoje. Patogesniam duomenų įvedimui bei navigacijai įrenginys turi pilną QWERTY standarto, ištraukiamą klaviatūrą. Taip pat aparate yra integruoti WiFi ir Bluetooth 2.0 A2DP moduliai, kurių pagalba be didesnio vargo keisimės duomenimis, mėgausimės bevielių stereo ausinių privalumais ir galiausiai patogiai naršysime internete.


Telefonas savyje suderina tiek madingąjį „touchscreen“ tipo ekraną tiek standartu tapusią QWERTY klaviatūrą

Daugialypės terpės specifikacijų sąrašas prasideda 2 megapikselių fotokamera su automatiniu fokusavimu, blykste ir žinoma filmavimo galimybe. Įrenginys pilnai palaiko Microsoft Office raštinės paketo funkcijas bei duomenų rinkmenas, MP3 ir WMA standartų garso bei MPEG4 vaizdo standartus. Vidinė telefono atmintis negali pasigirti ypatinga talpa ir apsiriboja 256 MB, tačiau reiklūs vartotojai ją be didesnio vargo praplės pasinaudodami microSD tipo atminties kortelėmis.

Kad ir kaip šauniai šis, 164 gramus sveriantis mobilusis atrodytų, juo džiaugtis galės tik JAV piliečiai, kadangi telefonas geba dirbti tik CDMA tinklo 800 ir 1900 MHz dažnio diapazonuose. Tačiau neoficialiomis žiniomis manoma, kad HTC pristatys ir hibridinį variantą, kuris gebės veikti ir GSM tinkluose.

Telefonas JAV parduotuvėse pasirodyti turėtų gruodžio 5-ąją su 400 dolerių kainos lipduku. Mums telieka tikėtis išvysti naudojimuisi Europoje skirtą variantą ir laukti oficialaus patvirtinimo.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.