Ebay pardavinėjamas Hitman gamertagas

Sunku pasakyti, ką Microsoft apie tai mano, tačiau 22 metų studentas Krisas Grazianas (Chris Graziano) nusprendė parduoti savo Xbox Live žaidėjo pavadinimą (angl. gamertag), ypač populiarių žodį Hitman, eBay aukcione.

Manau net neverta sakyti, kad žodelis „Hitman“, kuris, išvertus į mūsiškę kalbą, reikštų „samdomas žudikas“, yra vienas iš dažniausiai bandomų sukurti žaidėjų vardų. Vietoj to, kad susikurtumėte neaiškų „Hitman“ vardinimą su pridėtiniais skaičiais ar raidėmis, jūs galite, jei turite pakankama pinigų, įsigyti originalų pavadinimą.

Prekės aprašyme rašoma, kad šis pavadinimas buvo gautas gan seniai, dar Xbox Live Beta testavimo metu, kai ši sistema buvo pristatyti pirmajam Xbox žaidimų kompiuteriui ir nuo to laiko šį žaidėjo pavadinimą vaikinas ir turėjo. K. Graziano sako, kad aukcione neverta dalyvauti, jei nesate užkietėjas žaidėjas ir nenorite būti dėmesio centre. Pasak jo, šis slapyvardis tiks tiems, kurie dažnai žaidžia bei jo nori tik dėl sportinio intereso.

Hitman „gamertag‘ą“ jau siūloma 350 JAV dolerių.

7 Komentarai

  1. ligonis parašė:

    galejot ir nuoroda i aukciona duot

  2. marazinas parašė:

    O tai jau labai sunku įvest ebay \"hitman gamertag\"?

    O šiaip, aš to niekada nesuprasiu… 🙂

  3. pureass parašė:

    US $350.00
    (approximately EUR 268.44)
    oho jau 350doleriu ir dar 8 dienos liko

  4. Vytautas parašė:

    Pz… Bet ir klaidų kiek, \"neesate\", \"užkietėjąs\"… Gal ir per skubėjimą tos klaidos, bet jau tokios bjaurios ir neatleistinos :/

  5. SB parašė:

    Vytautai, tenka atsiprašyti, paskubėjau, dar kartelį neperskaičiau. Kas nedirba, tas neklysta. Pataisyta.

  6. Aivurn parašė:

    \"Užkietėjęs\", ne \"užkietėjas\", \"ši sistema buvo pristatyti\", na jei jau taisoma, tai iki galo :), jums straipsniams atskiro redaktoriaus reikėtų, kuris klaidas taisytų 😀

  7. crooked parašė:

    tai isidarbink ir taisyk, jai tau pora klaideliu akis bado ;]

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.