I-HSPA protokolas – 10 Mb/s duomenų perdavimo rekordas

Užvakar naujienų portalas MobileBurn pranešė, kad neseniai įkurta, plačiajuosčio mobiliojo ryšio tiekėja bei technologinių sprendimų, kompanija Nokia Siemens Networks, bendradarbiaudama su Austrijos mobiliojo ryšio operatoriumi Mobilkom Austria baigė I-HSPA ryšio protokolo bandymus. Testavimo darbai davė itin gerų rezultatų – pasiektas didžiausias pasaulyje duomenų perdavimo greitis tarp mobiliųjų įrenginių – net 10,1 Mb/s.

Nokia Siemens Networks sukurtos I-HSPA technologijos architektūra buvo ilgai modeliuojama siekiant įgyvendinti mobilaus duomenų perdavimo technologijos sprendimą, kuris geba dideliu greičiu "susidoroti" su masyviais duomenų srautais. Kaip matome rezultatai nenuvilia ir praktinis šios technologijos pritaikymas turėtų idealiai patenkinti itin reiklių vartotojų poreikius.

Naujasis standartas yra visiškai suderinamas su trečiosios kartos WCDMA tinklais, kas turėtų pasirodyti patrauklu mobiliojo ryšio operatoriams, o tai savo ruožtu reikštų platesnius šansus naujajam standartui išplaukti į „plačiuosius protokolų vandenis“.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.