Kelios karštos naujienos iš Motorola

Visiems gerai žinoma mobiliųjų telefonų ir kitos telekomunikacinės įrangos gamintoja, bendrovė Motorola, naujaisiais metais ketina vartotojus pradžiuginti keliais naujais telefonų modeliais. Vienas iš jų egzotiškas telefonas, kurio „kabliukas“ – tai vardas bei dizainas na, o antrasis produktas kiek labiau tradicinis – tiek dizaino, tiek funkcijų prasme.

Taigi pirmasis telefonas – tai bendradarbiavimo su prabangių sportinių automobilių gamintoja, Ferrari rezultatas, siekiant kiek patobulinti tradicinį Z8 modelį. Motorola Z8 Ferrari Limited Edition mobilusis prekyboje bus prieinamas tradicinių, Ferrari automobiliams būdingų, ryškiai raudonos ir juodos spalvų kompozicijose ir turės tokias pačias technines specifikacijas, kaip ir „pusbrolis“ Z8 – Symbian operacinė sistema, 2 megapikselių fotokamera su filmavimo galimybe, microSD atminties kortelių lizdas ir t.t.

Tačiau Ferrari Limited Edition variantas turės raudonos spalvos klavišų apšvietimą, kuris idealiai derinasi su telefono korpuso spalvine gama bei su Ferrari susietomis, telefone įdiegtomis daugialypes terpės rinkmenomis. Į šių rinkmenų komplektėlį įeina du Ferrari vaizdo klipai, gausybė ekrano paveikslėlių bei skambėjimo tonų ir galiausiai išankstinė registraciją į oficialų Ferrari tinklapį. Taip pat telefone pirkėjai ras ir, nieko bendro su Ferrari automobiliais neturinčio filmo Bornas: sunaikinta tapatybė (The Bourne Identity), kopiją. Kada telefonas atsidurs parduotuvių lentynose tiksliai nežinoma, tačiau pats gamintojas planuoja į rinką produktą išleisti panuoja jau 2008-ųjų metų, pirmąjį ketvirtį. Kaina taip pat nežinoma.


Z8 Ferrari Limited Edition

Antrasis gaminys iš Motorola stovyklos – tai ROKR E8 telefonas, apie kurį informacija atkeliavo tiesiai iš JAV Federalinės Ryšių Tarnybos (angl. Federal Communications Commision – FCC). Įrenginio aplikacijoje pateikiama informacija atskleidžia keletą duomenų apie telefono technines galimybes. Šiame muzikiniame, jaunimui skirtame telefone rasime micro-USB jungtį, kurią naudosime ne tik duomenų perkėlimui, bet ir telefono baterijos įkrovimui. Rasime čia ir standartu tapusį microSD atminties kortelių lizdą, Bluetooth 2.0 (su AD2P palaikymu) bei EDGE modulius. Telefonas idealiai tinka Europos vartotojams, kadangi gebės dirbti net keturių dažnių, GSM tinklų diapazonuose – 850/900/1800/1900 MHz.

Telefono klaviatūra – tai kituose gamintojo modeliuose dažnai sutinkamas plokščias, lietimui jautrus paviršius, kuriame kiekviena klavišo padėtis bus apšviesta mėlyna šviesa. Taip pat žinoma, kad šis paviršius skleis tam tikrą atsako efektą, kad vartotojai žinotų ar tikrai „nugnybė“ reikiamą klavišą. Aparato pasirodymo data ir kaina šiuo metu nežinoma.


ROKR E8

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.