Microsoft Zune 80; 8; 4 GB – paskutinės minutės iki paleidimo

 

„Microsoft Corp.“ pirmadienį patvirtino, kad jau lapkričio 13-ąją paleis į prekybą naujuosius Zune nešiojamuosius media grotuvus, kurie pasak kompanijos leis vartotojams keisti įrenginio išvaizdą bei turėti patogesnį priėjimą prie galimų parsisiųsti failų. Naujosios savybės, tikisi Bilo Geitso vadovaujama kompanija, leis kiek galima priartėti prie amžinų konkurentų „Apple“ populiariojo grotuvo „iPod“.

Kiek ankščiau šiais metais „Microsoft“ pristatė tris naujus „Zune“ modelius : juodą 80GB talpos naujoką, kuris turi 3.2 colio ekraną ir išskirtines ausines, kaip ir itin portabilūs „Zune 4GB“ ir „Zune 8GB“ flash atmintį naudojantys modeliai galimi rožinės, žalios, juodos ir raudonos spalvų. Naujieji „Zune“ grotuvai turi tokias pačias galimybes, kaip ir pirmasis 30GB modelis – Wi-Fi palaikymas, FM radijas, muzikos dalijimasis su draugas ir taip toliau.

Du naujieji modeliai suteiks galimybę naudotis „Zune Pad“ naujove, novatorišku lietimui jautriu mygtuku skirtu navigacijai įrenginyje, taip pat žinoma ir beviele sinchronizacija. Vartotojai galės keisti savo „Zune“ grotuvo išvaizdą su lazeriu graviruotais ornamentais arba netgi savo tekstu. Visas šias gerybes bus galima nusipirkti internetinėje parduotuvėje, kuri vadinasi „Zune Originals“. Visi muzikos mėgėjai bus įgalinti nusipirkti įrenginį tiesiai iš „Microsoft“ ir pasirinkti vieno iš 18 pasaulinių atlikėjų korpusų, kurie, kaip jau minėjome bus išgraviruoti lazeriu.

Taip pat rasime ir porą programine įranga paremtų atnaujinimų kurie atnaujintam grotuvui suteikia „Zune Social“ tinklą ir atnaujintą „Zune Marketplace“ su „Zune Pass“. „Zune Social“ tinklas leis vartotojams matyti, kokią muziką mėgsta draugai ir panašios indvidualybės, kas leis surasti naujų mėgstamų dainų. Naujas „Zune Marketplace“, turintis trijų milijonų(kas gali paskatinti lietuvius papildyti Bilo kišenę :)) dainų muzikos kolekciją, leis už 15 JAV dolerių per mėnesį prieiti prie visų failų, kuriuose rasime netgi tai, ko nėra žymiajame iTunes. Keista, kad „Microsoft“ siūlys rinkmenas be DRM apsaugos.

„Microsoft Zune 80GB“ turi 250 JAV dolerių nustatytą gamintojo kainą, o „Zune“ 4GB ir 8GB versijas galėsime nusipirkti už, atitinkamai, 150 bei 200 JAV dolerių.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.