SanDisk su trenksmu pristatė savo naujas 8 GB talpos atminties korteles

Praeitos savaitės penktadienį vykusiame, „SanDisk“ kompanijos organizuotame, grandioziškame renginyje, skambiu pavadinimu „Wake Up Your Phone“, bendrovė pristatė naujausius savo „flash“ tipo atminties gaminius. Kaip jau supratote iš naujienos pavadinimo tai buvo ne kas kita, o ypač talpios microSDHC bei M2 tipų atminties kortelės.

„Wake Up Your Phone“ (Verčiant pažodžiui – „Prikelk Savo Telefoną“) renginys buvo suorganizuotas, kaip kompanijos vykdomos programos, kurios metu vartotojai yra informuojami bei supažindinami su atminties kortelėmis ir jų svarba šiuolaikiniuose mobiliuose įrenginiuose, dalis. Šioje parodoje, vykusioje Holivude, dalyvavo tokios muzikos žvaigždės kaip antai skandalingoji roko/metalo grupė „Linkin Park“. Jiems pritarė tokie atlikėjai kaip „Crystal Method“, „Supernatural“ bei daugelis kitų žinomų grupių. „Mūsų tikslas – 18-25 metų jaunimas tad mes manome, kad tokio tipo renginys idealiai tinka jaunajai publikai“, – aiškino Maiklas Romeras (Michael Romero), „SanDisk“ pasaulinių pardavimų vadovas.


Kaip matome į svečius pas „SanDisk“nepasididžiavo atkeliauti net „Linkin Park“

Kaip jau daugelis, besidominčių atminties rinka, žmonių žino – „SanDisk“ buvo pirmoji pasaulyje kompanija, pristačiusi „flash“ tipo įrenginius ir apskritai sukūrusi šią atminties technologiją. Tačiau, kaip teigia įmonės atstovai, 8 GB atminties kortelių kūrimas, net ir šiai, patirtį turinčiai kompanijai tapo itin sudėtingu uždaviniu. Naujosios kortelės, anot „SanDisk“ geba savyje sutalpinti daugiau kaip 5000 didelės raiškos nuotraukų, 2000 muzikos kūrinių arba 5 valandas aukšto kokybės MPEG 4 formato vaizdų. Tikrai įstabu, žinant, kad tai telpa į dešimties centų monetos dydžio įrenginuką.


Kas jau kas, bet kortelės talpos ir dydžio santykis tikrai didelis

Naujosios kortelės, anot gamintojo, nebus itin reiklios elektros energijos suvartojimo aspektu tad tai turėtų ypač teigiamai atsiliepti mobiliųjų telefonų savininkams, stokojantiems laiko praleisto „be laidų“. „Vis daugiau ir daugiau vartotojų suvokia „visko viename“ mobiliojo įrenginio kišenėje svarbą, tad šios itin talpios, mažų matmenų ir praktiškos kortelės išleidimas turėtų praplėsti mobiliųjų telefonų galimybes šiuo klausimu“, – teigė Maiklas Vongas (Michael Wong) – „SanDisk“ mažmeninių pasaulinių pardavimų vadovas.


Štai taip kortelė atrodo delne. Lengva pamesti ar ne?

8 GB microSDHC kortelė už Atlanto kainuoja 139 JAV dolerius na, o M2 variantas reiklių amerikiečių pinigines turėtų paploninti 149 JAV doleriais. Išleidimo data Europoje nežinoma.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.