Naujas ASUS išorinis garso posistemis

Anksčiau šiais metais ASUS pristatė išorinį vaizdo posistemį nešiojamiesiems kompiuteriams. Dabar kompanija rinkai siūlo išorinę garso plokštę, pavadinimu Xonar U1. Ši plokštė nėra skirta vien tik nešiojamiesiems kompiuteriams ir puikiai tinka stacionariems kompiuteriams, kurių savininkai nenori lįsti į kompiuterio vidų, arba paprasčiausiai neturi galimybių įmontuot vidinę garso plokštę dėl dviejų masyvių vaizdo plokščių ar kitų priežasčių.

Laptop Logic teigimu, Xonar U1 naudojami aukštos kokybės skaitmeninio į analoginį signalą konverteriai, kurie leis mėgautis švariu garsu klausant muzikos, žaidžiant žaidimus ar žiūrint filmus. Žaidimų mėgėjams patikti turėtų ir EAX palaikymas bei aparatinis DirectSound spartinimas Windows XP bei Vista operacinėse sistemose.

Garso plokštėje yra įmontuotas ir ausinių stiprintuvas. Tarp kitų gaminio specifikacijų verta paminėti 96dB singnalo-triukšmo santykį ir 20Hz~20kHz dažnių juostą prie 32 omų. ASUS tvirtina, kad Xonar U1 gali konvertuoti stereo signalą į virtualų 5.1 kanalų garsą. Ši funkcija kituose gaminiuose egzistuoja jau kurį laiką, tačiau išgauti gerą kokybę visgi nelabai sekasi.

Kartu su Xonar U1 pridedamas ir mikrofonas, o erdvinio garso mėgėjai turėtų įvertinti SPDIF išvestį su Dolby Digital kodavimu. Plokštės kaina kol kas neskelbiama.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.