Sprint pristato LG Rumor telefoną

Atrodo naujienos apie naujus produktus iš LG kompanijos, mobiliųjų telefonų rinkoje tiesiog plūsta. Štai JAV mobiliojo ryšio ir telekomunikacijų kompanija – „Sprint“ šiandien pristatė „LG Rumor“ telefoną su ištraukiama, pilna QWERTY tipo klaviatūra.

Naujasis telefonas be jau minėtosios pilnavertės klaviatūros, turės ir 2.0“ colių, 262 tūkstančių spalvų, 176×220 pikselių raiškos TFT ekraną su 3D grafikos palaikymu žaidimams. Taip pat telefone rasime Bluetooth 2.0 modulį. „LG Rumor“ nepretenduos į lengviausio mobiliojo telefono titulą ir turėtų sverti 116 gramų. Telefono gabaritai: 109.5mm x 63mm x 18mm (4.3" x 2.0" x 0.7").

Jei kalbant apie daugialypės terpės („Multimedia“) sugebėjimus, telefone bus integruota 1,3 megapikselių fotokamera su filmavimo galimybe. Kadangi į telefone esančią 16 MB vidinę atmintinę daug savo mėgstamos muzikos, bei video rinkmenų nesutalpinsime, telefonas turės microSD tipo atminties kortelių lizdą, kuris leis telefono atmintį praplėsti iki 4 GB. Įrenginyje rasime įdiegtas kelias naudingas programas, tai – notepad tekstų rengyklė, pasaulio laikrodis, arbatpinigių skaičiuoklis bei kt.

„LG Rumor“ produktas prekyboje pasirodys spalio 21-ą dieną ir bus prieinamas įsigijimui tik iš Sprint.com ir BestBuy.com tinklapių. Telefono kaina pasirašius dviejų metų sutartį su „Sprint“ operatoriumi turėtų siekti 80 JAV dolerių. Tuo tarpu regioniniuose „Sprint“ salonuose telefoną bus galima įsigyti lapkričio 4-tąją dieną. Pirkėjai galės rinktis juodos spalvos su ištraukiama mėlyna QWERTY klaviatūra arba baltos spalvos su sidabrine klaviatūra telefono variacijas.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.