Samsung telefonai virsta konsolėmis?

Paskutinė Samsung naujovė mobiliųjų telefonų rinkoje yra, kaip jie patys vadina, Game Station funkcija jų mobiliuosiuose aparatuose.

O ką gi ši funkcija, kurios pavadinimas ryškiai atspindi faktą, kad ji yra skiriama žaidimams, daro?Jūs sujungiate savo telefoną su televizoriumi per TV-Out išėjimą ir žaidimo vaizdas persikelia į televizoriaus ekraną, o telefonas yra naudojamas kaip pultelis.Tikra konsolė, dar turint omenyj faktą, kad šiuo metu telefonai yra pilnai pajėgūs generuoti gražią trimatę grafiką.

Naudojant šią naujovę QVGA televizoriuose vaizdas tikrai geras, bet persikėlus prie LCD televizoriaus su aukštesne raiška pasireiškia šioks toks „kvadračiukų efektas“.Na, bet ši problema manau bus išspręsta kai dauguma telefonų palaikys VGA raišką.

Kitas keblumas yra tas, jog TV-Out kabelis viso žaidimo metu būna prijungtas prie mūsų telefono, kuris naudojamas kaip pultelis, ir savaime aišku, yra judinamas, ir ilgainiui kabelis „atsijungia“.Tai tikrai trukdo žaidimą.Na, bet visą šitą išspręstų belaidė technologija.

Samsung bando daryti kažką panašaus į Nokia N-Gage.Smagu, laukiame pasirodymo.Tiesa, Korėjoje, Samsung’s Anycall parduotuvėse, šį dalyką jau galima išbandyti.Kaip viskas vyksta, video galite pasižiūrėti čia.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.