nForce 980a SLI bus tiesiog pervadintas nForce 780a SLI

Kad Nvidia nForce 980a SLI lustų rinkinys, kuris skirtas Socket AM3 procesoriams, egzistuoja, sužinota sausį, kai Asus svetainėje patalpino būsimųjų jos motininių plokščių charakteristikos. Didžiąją dalį tiesos apie šį „naująjį chipsetą“ pateikė tinklapis VR-Zone.

Pasirodo, Nvidia pradėjo žaisti savo negražius žaidimus ir lustų rinkinių rinkoje. Po nForce 980a SLI vardu bus pardavinėjamas tiesiog pervadintas nForce 780a SLI rinkinys. Lusto markiruotė pasikeis iš NF780A-SLI-N-A2 į NF980A-SLI-A2.

Pagrindinis Socket AM3 ir AM2 skirtumas yra skirtingų atminčių palaikymas, o kadangi darbas su atmintimi vyksta per integruotą į procesorių atminties kontrolerį, sisteminės plokštės lustų rinkinys čia neatlieka jokio vaidmens. Vadinasi, Nvidia sugalvotas pervadinimas įvyko grynai marketingo tikslais.

6 Komentarai

  1. Linas parašė:

    Pirma vaizdo plokštės dabar net lustų rinkiniai, trūksta žodžių, neturiu ka pasakyt.

  2. SoTOP parašė:

    Viskas greičiausiai dėl to, jog nivdia\’ai dabar nelabai sekasi lustu rinkiių verslas, nebeapsimoka kurti kažką visai naujo, praėjo tie laikai kai nForce buvo vieni geriausių čipų.

  3. nanoWorld parašė:

    Krizė, kaip sakoma dabar dažnai… 🙂 Buvo metas, kai nForce ne tik buvo vieni geriausių, bet buvo patys geriausi, pvz Athlon XP procesoriams skirtų lustų rinkinių laikais.

  4. bugslalaila parašė:

    Ėch… Štai kur recesija…

  5. Nerijuz-2BIG4U parašė:

    Na cia tik pradzia, dugnas butu jei tokia kaip apple apturetu minusini ketvirti 😀

  6. Crembo parašė:

    Nu.. Čia jau tikrai peržengė visas ribas 😐

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.