Nokia 6650 – kodėl tik turtingi gali džiaugtis 3G ir GPS?

Pirmadienį Nokia kompanija sumanė atsverti savo „High-End“ tipo įrenginių nišą, išleisdama telefoną, kuris bus orientuotas į vidutinė klasės pirkėjus. Naujasis Nokia 6650, anot gamintojo, savyje suderins aukštos klasės funkcijas, kokybę ir protingos kainos kriterijus ir vartotojui pasiūlys gerą daiktą už protingą kainą.

Mobilusis bus sulenkiamo tipo ir palaikys 3G interneto prieigą, pasinaudojant HSDPA technologija, o reikiamą kelią sunkiose vietovėse padės surasti GPS imtuvas. Kitos įrenginio specifikacijos yra gana tradicinės ir nestebinančios – 2 megapikselių fotokamera su blykste, FM imtuvas, microSD tipo atminties kortelių lizdas. Ant ekrano yra pagrindiniai lietimui jautrūs „paviršiniai mygtukai“ padėsiantys greitai perjungti klausomą „gabalą“ ar pritildyti garsą.

Lyginant telefoną su kitais serijos gaminais, Nokia 6650 Europoje bus prieinamas tik „pririštas“ prie konkretaus operatoriaus. Šiuo metu mobilųjį telefoną pirkėjams siūlo tik T-Mobile operatorius. Ar ateityje operatorių prekiaujančių šiuo telefonų modeliu daugės ir ar telefonas pasirodys „atrištoje“ versijoje nėra aišku. Žinoma tik tiek, kad šalyse kuriose T-Mobile tiekia savo paslaugas su metine sutartimi, pirkėjams atsieis.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.