PlayStation 3 švenčia vienerių metų gyvavimą Šiaurės Amerikoje

„Sony Computer Entertainment America“ (toliau – SCEA) užvakar šventė pirmąjį žaidimų kompiuterio „PlayStation 3“ gimtadienį. Šis gimtadienis yra išskirtinai Šiaurės Amerikoje, nes tiek Japonijoje, tiek Europoje „PlayStation 3“ pasirodė nevienodu laiku.

Prieš lygiai metus pasirodęs Šiaurės Amerikoje „PlayStation 3“ turėjo revoliucinį „Cell‘ procesorių su nemažiau svarbia „nVidia RSX“ vaizdo plokšte. Šie komponentai padarė PS3 ypač galingą, pasak „Sony“ jam negali prilygti „Xbox 360“, o prie viso šito „PlayStation 3“ yra galingiausias žaidimų kompiuterius per visą istoriją. Dar nepamirškime pridėti taip išgirtą „Blu-Ray“ diskų skaitytuvą, nemokamą „PlayStation“ tinklą, kas leido PS3 savininkams žaisti internete, parsisiųsti demonstracinių žaidimo versijų ar jų filmukų ir gausme idealų komplektą.

Per pirmus metus, „Sony“ jau sugebėjo pasigirti, „PlayStation“ tinkle pasirodė daugiau nei 200 vienetų programinės įrangos skirtos PS3 ir ją atsisiuntė net 60 milijonus kartų. SCEA taip pat neseniai išleido naująjį „PlayStation 3“ modelį, kuris neturi kai kurių funkcijų, tačiau yra pigesnė ir dėl to šiuo metu ypač perkamas – Šiaurės Amerikoje paradimai pakilo 192 procentais. Kad ir koks nuostabus „PlayStation 3“ būtų, daugelis renkasi pigesnius žaidimų kompiuterius – „Xbox 360“ arba „Wii“.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.