Skulltrail su dvejomis 9800GX2 kainuos apie 30 tūkstančių eurų

CeBIT paroda yra ta vieta, kur jūs galite pasižvalgyti į įrenginius, kuriuos veikiausiai įstengsite nusipirkti jiems išėjus, tačiau tai vieta, kur jūs taip pat galite pamatyti dalykus, kurių veikiausiai niekad negalėsite turėti. Kaip pranešta viename iš stendų, Skultraill pagrindinėje esant dvejoms GeForce 9800GX2 vaizdo plokštėms ir dvejiems Core 2 Extreme QX9775 procesoriams, su kita įranga, kompiuteris kainuos 30 000 eurų.

Kaina milžiniška, stende (nuotrauka viršuje) matome dar ir profesionalų monitorių Eizo FlexScan SX3031W, taip pat pasakyta, kad viduje yra keletas Raptor serijos kietųjų diskų, o ir kita periferinė įranga yra ypač nepigi. Taigi nedvejodami galime pasakyti, kad šis daiktas yra tiesiog „kompiuteris iš pragaro“.

CeBIT vyksta Vokietijoje, tad vokiečių leidinys PC Welt dovanos šį kompiuterį vienam iš laimingų žaidėjų, kuris laimės leidinio rengtą konkursą.

O mes norėtumėme pakalbėti apie įstabią dėžę, kurioje yra Skulltrail agregatas. Meninis apipavidalinimas yra ypač geras, atrodo, kad tarytum ugnis šėlsta viduje. Ir nėra čia iš ko juoktis, nes tikrai – dvi 9800GX2 vaizdo plokštės iš tikrųjų spjaudo ugnį, tad čia ir matoma kuo puikiausią ventiliacijos angą.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.