Testuotojai sulaukia SP1 beta atnaujinimų paketo

Rugpjūčio gale „Microsoft“ jau buvo užbaiginėjanti savo „Vista Service Pack 1“ (SP1) beta versiją skirtą testuotojams. Atnaujinimas, anot Nick White, yra sukurtas labiau patobulinti jau esančias „Vista“ savybes, o ne pridėti naujų.

Testuotojai kurie užsinorėjo testuoti SP1 jau dabar turi turėti priėjimą prie „Microsoft Connect“ atnaujinimų tinklalapio. Dabartinės versijos turi penkių, arba pilną 36-ių kalbų variantus.

Penkių kalbų versija galima naudoti su x86 ir x64 versijomis. Šie atnaujinimai atitinkamai užims 687MB(x86) ir 1117MB(x64). Visų kalbų versija užims atitinkamai 1308MB ir 1778MB.

Beta testuotojai pasiekti SP1 naudodami „Windows Update“. "Kada SP1 pasirodys „Windows Update“ sistemoje, tai nebus laikoma „svarbiu atnaujinmu“ ir atsisiųsti reikės nuo 51MB iki 679.6MB,“ – sako Brandon LeBlanc. "Man atnaujimų paketas atsisiuntė greitai taigi aš manau, kad SP1 dydis tikrai nėra didelis.“

Šis „Windows Update“ atnaujimas kol kas nėra pasiekiamas testuotojams, tačiau „Microsoft“ sako, kad jį išvysime per artimiausias dvi paras.

LeBlanc taip pat minėjo apie vertus dėmesio papildymus, kurie turėtų padidinti operacinės sistemos našumą. „Atnaujimai padidins OS greitį ją žadinant iš „Hibernation“ arba „Sleep“ būsenų tiek staliniame tiek nešiojamame kompiuteryje naudojant SP1,“ tvirtino LeBlanc. „Aš pastebėjau ir tai, kad failų kopijavimas iš vienos direktorijos į kitą taip pat pagreitėjo. O mano nešiojamajame baterija veikė šiek tiek ilgiau. Taip aš paminėsiu didesnius perdavimo greičius naudojant „Windows Home Server“. Bendras sistemos našumas tikrai pagreitėjo, o sistema ir toliau dirba stabiliai.“

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.