Xbox 360 kaina krenta ir Kanadoje

Kanados žaidėjams tikrai buvo ko pavydėti JAV žaidėjams – pas juos jau ilgą laiką Xbox 360 Pro galima įsigyti už 349 dolerius. Čia iškart savo žodį pareiškė Microsoft Canada padalinys ir pasakė, kad mažina visų Xbox 360 modelių kainas.

Labiausiai perkamos Xbox 360 Pro versijos su 20 GB kietuoju disku kaina krito nuo 400 iki 350 dolerių, taip pat kaip ir JAV. Xbox 360 Elite taip pat atpigo 50 dolerių ir dabar kainuoja 450.

Xbox 360 Halo 3 Special Edition žaidimų kompiuterio kaina krito nuo 450 iki 400, o pats pigiausias modelis sulaukė ir mažiausio kainos mažinimo – jo kaina krito nuo 300 iki 280 dolerių.

Priminsime tą faktą, kad kai Microsoft sumažino kainą JAV, Kanados žaidėjai nebuvo visiškai nuskriausti, jie taip pat pamatė nukritusias kainas, tačiau ne iki to lygio, kuris buvo JAV. Taigi dėka paskutinio kainų mažinimo, kainos tapo tokios pat tiek JAV, tiek ir Kanadoje.

Analitikai šį kainų mažinimą nevadina tik korporacijos sugalvotu. Gali būti, kad tai tiesiog atsakymas į JAV ir Kanados dolerio santykį, taigi neverta tikėtis, kad kokioje kitoje šalyje kainos mažės.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.