„Acer“ išleido „Intel Broadwell“ procesorius turinčius hibridinius kompiuterius (pranešimas spaudai)

„Acer“ paskelbė apie prekyboje pasirodžiusius atnaujintus R13 hibridinius nešiojamuosius kompiuterius ir apdovanojimus pelnančius „S7 Ultrabook“ kompiuterius. Juos galima įsigyti parduotuvėse Lietuvoje.

Naujose „Aspire R13“ ir „Aspire S7“ versijose yra naujausi ir pažangiausi Intel penktos kartos mobilieji procesoriai, dar žinomi „Broadwell“ vardu. „Intel Core“ procesoriai buvo sukurti siekiant pagerinti ankstesnio modelio, ketvirtos kartos „Intel Core U“ („Haswell“) procesoriaus, darbo greitį, grafiką ir baterijos veikimo trukmę. 

Antrasis patobulinimas yra belaidės tinklo plokštės. 802.11ac belaidžio ryšio standartas yra tris kartus greitesnis negu ankstesnės kartos versija (802.11n) ir apima didesnį atstumą ir diapazoną.

 

„Aspire R13“ serija – įvairūs būdai naudoti lankstųjį konvertuojamą dizainą

Plonesnis nei 1,8 cm ir sveriantis tik 1,5 kg, lengvasis „Aspire R13“ turi „Ezel Aero Hinge“ lankstą, leidžiantį 13,3 colio ekranui suktis 180 laipsnių ir būti naudojamam įvairiais būdais – taip užtikrinamas tradicinio atverčiamo tipo nešiojamojo kompiuterio produktyvumas ir planšetinio kompiuterio patogumas. Galimos padėtys: nešiojamasis kompiuteris, „Ezel“, stovas, planšetinis kompiuteris, palapinė ir ekranas; kompiuteris sukurtas tiems, kurie nenori atsisakyti tradicinio nešiojamojo kompiuterio dizaino, bet pageidauja daugiau pasirinkimų ir lankstumo.

Be penktos kartos „Intel Core“ procesoriaus ir 802.11ac belaidžio ryšio, kompiuteriuose yra iki 1TB(2) SSD diskai, palaikantys RAID-0 ir turintys iki 8GB atminties; diskai užtikrina greitą ir reaktyvų veikimą ir idealiai tinka darbui ir pramogoms.

R13 kompiuteriai suteikia vieną geriausių žiūrėjimo patirčių šiandienos rinkoje, be to, jie turi labai aukštos rezoliucijos (WQHD) (2560 x 1440) arba pilnos raiškos (FHD) (1920 x 1080) jutiklinius ekranus, apsaugotus „Gorilla Glass 3“ stiklu. „Zero Air Gap“ technologija abiejuose ekrano tipuose sumažina šviesos atspindėjimą, o FHD modeliuose yra IPS technologija, leidžianti platų žiūrėjimo kampą. Negana to, pasitelkta technologija nuo ištepimo, technologija nuo atspindžių, o integruotas šviesos jutiklis automatiškai nustato ekrano ryškumą pagal esamą vaizdą. Abiem ekranams galima įsigyti ir naudoti „Acer Active Pen“, skirtą piešimui, kūrybai ir bendram darbui.

Kitos savybės, kurios patiks ir profesionalams, ir paprastiems naudotojams, yra „Dolby Digital Plus“ namų teatras su kinematografiniu erdviniu garsu, taip pat „Acer Purified Voice“, skirtas pažangiam balso atpažinimui ir garso apdorojimui. Kompiuteris yra patvirtintas „Skype“, o tai garantuoja, kad vaizdo pokalbiai, konferencijos, VoIP skambučiai ir balso komandos visada bus ypač švarūs.

 

„Aspire S7“ ultrabook'as – labai plonas ir glotnus, o dabar – greitesnis nei bet kada

Apdovanojimus pelnantis „Acer“ nešiojamasis kompiuteris „Aspire S7“ taip pat bus atnaujintas penktos kartos „Intel Core“ procesoriais ir supergreita 802.11 ac belaidžio ryšio technologija.

S7 vientisas dizainas yra blizgus, baltas, iš aliuminio. Jis yra itin plonas, kaip planšetinis kompiuteris, tačiau atsparus ir ilgaamžis, nors yra tik 12,9 mm storio ir sveria tik 1,3 kg.

„Aspire S7“ jutiklinis ekranas apsaugotas „Gorilla Glass 2“ stiklu, kuris iki galo atsilenkia 180 laipsnių, kas leidžia ekraną naudoti ištiestą ant stalo kaip planšetinį kompiuterį; spartusis klavišas apsuka vaizdą 180 laipsnių, kad būtų galima lengvai dalytis ekranu su kitais. Ant dangčio esantis dvigubo sukimo lankstas sudaro tobulą pasipriešinimo kiekį valdymui pirštų gestais.

Šiuose modeliuose yra itin aukštos rezoliucijos WQHD (Wide Quad High-Definition) IPS ekranai su 2560 x 1440 rezoliucija arba FHD IPS ekranai su 1920 x 1080 rezoliucija. Visi modeliai turi 8GB prijungiamos atminties ir SSD diskus (128GB ar 256GB) su RAID 0 konfigūracija dideliam nuskaitymo/įrašymo greičiui. Su „Acer Green Instant On“ technologija greitai atliekama kompiuterio įkrova ir grąžinimas į darbą.

Tarp kitų savybių – Wireless Display (WiDi) technologija, leidžianti belaidžiu režimu prisijungti prie TV, „Acer Purified Voice“, „Twin Air“ aušinimas ir naujoviškas terminis dizainas, kuris prailgina baterijos veikimą ir išlaiko įrenginį vėsų ir patogų naudotis.

Kainos ir įsigijimas

„Aspire R13“ prieinamas dviem versijomis:
– su Full HD IPS ekranu, Intel Core i5, 6GB RAM, 256GB SSD RAID-0, už 999 EUR;
– su WQHD IGZO ekranu, Intel Core i7, 512GB SSD RAID-0, 8GB RAM už 1399 EUR.
„Aspire S7“ taip pat prieinamas dviem versijomis:
– S7-393-55208G12ews su FullHD IPS ekranu, Intel Core i5-5200U procesoriumi, 128GB SSD RAID-0, 8GB RAM už 1349 EUR;
– S7-393-75508G25ews su WQHD IGZO ekranu, Intel Core i7-5500U procesoriumi, 256GB SSD RAID-0, 8GB RAM už 1449 EUR.

 

„Acer R14“ serija – lengvas perjungimas

Su „Acer“ naujuoju plonu ir lengvu nešiojamuoju kompiuteriu lengva žaisti, dalytis, žiūrėti ir dirbti. Jo lengvas, rafinuotas dizainas yra suprojektuotas su unikaliu 360 laipsnių dvigubo sukimo lankstu, kuris leidžia be vargo perjungti kompiuterį į keturis skirtingus modulius, pasirūpinančius produktyvumo ir pramogų poreikiais – nešiojamasis kompiuteris, planšetė, ekranas ir „palapinė“.

 

  • Nešiojamasis modulis: geriausias pasirinkimas darbui ir produktyvumui; idealus, kai reikia daug rašyti klaviatūra.
  • Ekrano modulis: priartina ekraną žiūrėti filmams; taip pat gali būti naudojamas kaip didelis nuotraukos rėmas.
  • „Palapinės“ modulis: tobulas mažoms erdvėms, pavyzdžiui, ant lėktuvo sėdynės padėklo ar ant virtuvės stalelio.
  • Planšetės modulis: naudojamas kaip planšetinis kompiuteris – tinklalapiams naršyti, lengviems žaidimams žaisti, dalytis informacijai.

Išradingasis „Acer“ 360 laipsnių dvigubo sukimo lankstas suteikia tobulą lankstumo ir tvirtumo kombinaciją, kuri leidžia lengvai keisti modulius viena ranka, o palietus kompiuterį jis nesvyruoja. Pagamintas iš cinko lydinio ir švelnios gumos, lankstas garantuoja ilgaamžiškumą ir pakankamai pasipriešinimo lietimui. Be to, lankstas suprojektuotas taip, kad nešiojamajame modulyje dangtis būtų patiestas visiškai plokščiai, be jokio tarpo tarp korpuso ir dangčio. Bendrauti ir dalytis tampa paprasčiau, kai ekranas guli plokščiai. Planšetės modulyje ekranas gali būti apverstas ir taip pat visiškai priglunda prie korpuso. Kompiuterį perjungus į ekrano modulį, lankstas kilsteli visą sistemą, išvengiant klaviatūros lietimosi prie stalo ar kito paviršiaus. Patogumo dėlei vaizdai ir garsas R14 kompiuteryje automatiškai sukeičia kanalus, kai moduliai perjungiami vienas į kitą, todėl vaizdas ir garsas visada sklinda teisinga kryptimi.

R14 turi 14” HD (1366 x 768) ekraną ir „Intel“ procesorių pasirinkimą, tarp kurių – „Pentium“, „Core i3“, i5 ir i7; taip pat iki 12 GB darbo atminties galingiems rezultatams. Kai kurie modeliai turi „nVidia GeForce 820M“ grafinę kortą, kuri praturtina vaizdą ir pagerina žaidimų patirtį. Talpūs 500 GB ar 1 TB kietieji diskai duoda pakankamai vietos rinkmenoms, nuotraukoms ir filmams.

Kainos ir įsigijimas

„Acer Aspire R14“ su Core i5-5200U procesoriumi, 8GB RAM, 500GB HDD ir „nVidia GeForce 820M“ vaizdo plokštegalima įsigyti už 799 €.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.