AMD „Adrenalin“ tvarkyklės blogai veikia su senais DX9 žaidimais, pataisymo nebus

AMD tęsia savo tradicijas ir gruodį išleido didelį tvarkyklių atnaujinimą, geriau visiems žinomą pavadinimu „Adrenalin“. Šios tvarkyklės pasiūlė daug naujų funkcijų naudotojams, bet tuo pačiu sukėlė problemų žaidžiantiems senus DirectX 9 žaidimus. Paieškojus internete galime rasti nemažai skundų šia tema. Pačios AMD forume buvo parašytas žaidėjus nuviliantis komentaras. Kadangi problemos yra su žaidimais iš 2007 metų ar panašaus laikotarpio, vargu, ar bus imamasi kokių nors veiksmų šiai problemai išspręsti. Ši problema, neva, atsirado dėl pasenusių API.

Patys žaidėjai išsiaiškino, kad žaidimai kuo puikiausiai veikia su senesnėmis tvarkyklėmis.  Kol kas žinoma, kad „Adrenalin“ tvarkyklės turi problemų su sekančiais žaidimais: „C&C3 Tiberium Wars“, „C&C3 Kane’s Wrath“, „C&C Red Alert 3“, „C&C Red Alert 3 Upising“, „C&C4 Tiberian Twilight“, „Battle for Middle Earth 1-2“, ir „The Witcher Enhanced Edition“.

6 Komentarai

  1. jokbon parašė:

    Gaidziai man empire earth neveikia taip gerai kaip anksciau dropina iki 30 fps po sito update.
    Dar ir planetside kad nustotu veikti tik to betruko kiti cia paliubomu sedi su tukstancio metu senumo vp ir dziaugiasi turedami Dx7 Dx8 Dx9 „supporta“.

  2. ernestascepi parašė:

    Po situ driveriu kompas atrodo ant idle stovi zaidziant GTA 5, pats zaidimas sukas kai bite net galvojau gal reikia paziuret ar isvis ten temp norml ir panasiai galvojau nesisuka coleriai 😀 bet likau labai patenkintas driveriais.

  3. Mindaugas Klumbis parašė:

    Pasirodo fixas bus. Seni game veiks.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.