AMD planuoja dovanoti „Xbox Game Pass“ perkantiems RX5700 vaizdo plokštes ir „Ryzen 3000“ procesorius

Bent kiek sekantys kompiuterijos pasaulio naujienas puikiai žino, kad liepos 7 dieną bus išleidžiamos RX 5700 serijos vaizdo plokštės ir trečios kartos „Ryzen“ procesoriai. AMD norėdami produktus padaryti dar patrauklesniais juos perkantiems dovanos „Xbox Game Pass“ asmeniniams kompiuteriams. Reikia paminėti, kad dovaną gaus tik perkantys procesorius, kurie dalyvauja akcijoje. AMD dovana leis pasimėgauti didesne nei 100 žaidimų biblioteka. Bus galima žaisti ir rugsėjo 10 dieną išleidžiamą „Gears 5“ žaidimą, o taip „Metro Exodus“ ir daugelį kitų žaidimų.

Tiesa, dovana bus tik ribotam laikui. Įsigijus akcijoje dalyvaujantį AMD produktą „Xbox Game Pass“ paslauga bus galima naudotis tris mėnesius.


7 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    kad tas MS normaliu zaidimu neturi…tai tas pass….tai grynai tik pass….ir viskas

  2. AqTrap parašė:

    Nžn, katik nuėjau į Amazoną pažiūrėti tai rodo, kad Xbox One S discontinued. Net nežinojau. Ar tai reiškia, kad gana greit sulauksime naujų Xbox konsolių?

    • neblogai parašė:

      Nieko gero tas Xbox One S. GDDR3 atmintis su prastu pralaidumu, tai tekstūros baisios. PS4- kažkiek normaliau, bet taip pat jau senas. PS4 Pro, bei Xbox One X- jau geriau. O naujos konsolės tiek iš Sony, tiek iš MS turėtų išeiti už ~1,5 metų, abi su 8 branduolių Zen2, bei turbūt ~1,5x-2x geresniais GPU.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.