AMD „Fiji“ pristatymas vyks po „Computex 2015“ (atnaujinta)

Pasirodžiusi naujausia informacija dar kartą tvirtina seniau buvusius gandus, kad „Computex 2015“ parodos metu AMD nepristatys „Fiji“ silicį turinčių vaizdo plokščių. Anonsas turėtų įvykti kiek vėliau „E3 2015“ žaidimams skirtoje parodoje arba specialiame AMD renginyje.

Labiausiai tikėtinas variantas visgi lieka „E3 2015“ paroda, vyksianti Los Andžele birželio 16-18 dienomis, nes AMD pirmą kartą istorijoje rems vieną iš renginių. Be to paroda turi didžiulį spaudos susidomėjimą, tad naujienos sklinda labai greitai . O bene svarbiausia, kad dauguma lankytojų yra žaidėjai ir jie tikrai žino gero grafikos spartintuvo reikšmę, tad publikos susidomėjimas garantuotas.

Nors mes visi pripratome būsimą AMD flagmaną vadinti „Radeon R9 390X“ šis pavadinimas nėra oficialus. Tai reiškia, kad galime sulaukti ir visai kitokio „Fiji“ vaizdo plokščių vardinimo. Įdomu, kad žadama ne viena vaizdo plokščių versija. Sulauksime standartinio oru aušinamo varianto, kuris bus kiek didesnis, bet vien dėl masyvesnio aušintuvo. Vandens aušinimą turinti versija bus labai kompaktiška – savo dydžiu neprimins aukščiausio spartos segmento atstovo ir tilps net į ankštus korpusus.

Jei tikėtume gandais, „Fiji“ lustus naudojančias vaizdo plokštes galėsime įsigyti praėjus vienai savaitei po „E3 2015“. 

 

Papildymas:

Pagal ką tik pasirodžius gandus „E3 2015“ parodos metu, birželio 18 dieną, bus pristatoma  300-oji vaizdo plokščių serija, bet ne flagmanas R9 390X. „Fiji“ turėtų sulaukti savo išskirtinio pristatymo birželio 24 dieną, nuo tada ir turėtų prasidėti prekyba. Tuo tarpu likusiomis 300-osios serijos vaizdo plokštėmis bus pradėta prekiauti birželio 18 dieną. Bloga žinia, kad tai tikriausiai bus vien pervadinti senesnės kartos produktai.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.