AOC: Tobulas monitorius pirmakursiams

Amsterdamas, 2017 m. rugsėjo 28 d. – Šimtai tūkstančių jaunų žmonių šiuo metu pradeda studijas kolegijose ar universitetuose. Sveikatos ir produktyvumo tikslais, verta pagalvoti apie inovatyvaus bei įperkamo monitoriaus įsigijimą. Monitorių srityje besispecializuojanti įmonė AOC iš savo monitorių portfelio siūlo platų monitorių, atitinkančių specialius studentų poreikius, pasirinkimą.

Šiais laikais nešiojamieji kompiuteriai ir planšetės yra kiekvieno studento dispozicijoje. Namų darbai, užduotys, programavimas, statistikos analizė, rašto darbai ir esė rašymas, prezentacijų kūrimas, – beveik visos studijų veiklos yra atliekamos naudojant šiuos įrenginius. Laisvalaikiu studentai taip pat naudoja kompiuterius žaisti video žaidimus, žiūrėti, siųstis filmus ir TV programas, ar bet kurioms kitoms pramogoms. Todėl praleisdami daug valandų priešais kompiuterius, bet neturėdami tinkamo dydžio monitorių, studentai yra apriboti mažų nešiojamųjų kompiuterių ar planšečių ekranų, dažniausiai turinčių tik 13-15 colių ar daugiausiai 17 colių įstrižaines.

Grupinių užduočių metu tikėtina, kad keletas studentų dirba prie vieno nešiojamojo kompiuterio. Deja, bet siauri žiūrėjimo kampai ir mažo dydžio ekranas sąlygoja mažiau produktyvią aplinką, nuolat reikalaujančią prisitaikymo. Kai studentai kartu nori žiūrėti savo mėgstamiausias TV programas bute ar bendrabutyje, ir vėl jie yra priversti žiūrėti jas mažame ekrane, nepastebint nuostabių detalių, nuolat pritaikant savo laikysenas prie nešiojamojo kompiuterio ekrano ir, greičiausiai, patiriant spalvų pasikeitimus dėl žiūrėjimo kampų.

2003 m. Microsoft atliktas tyrimas (šaltinis) rodo, kad produktyvumas išauga 9%, naudojant platesnius ekranus (lygintas 15 colių įstrižainės plokščias ekranas su 46.5 colių lenktu ekranu). Panašiai, 2016 m. tyrimo rezultatai (šaltinis) rodo, kad dvigubo ekrano naudojimas pagerina darbo našumą.

Dėl to studentai turėtų pagalvoti apie turimo arsenalo plėtrą ir įtraukti į jį didelio dydžio monitorių, tiek aukštesniam studijų produktyvumui, tiek ir  didesniam laisvalaikio malonumui!

 

Monitorių dizainas
Tiems, kas ieško itin stilingų variantų, AOC rekomenduoja „PDS Series“ monitorių seriją, kur inovatyvus dizainas atitinka aukščiausią vaizdo kokybę – tai bendradarbiavimo rezultatas su pasaulinio garso dizaino įmone „Studio F. A. Porsche“.

„PDS241″ monitorius gali pasigirti 24 colių (60.5 cm) trijose pusėse berėme AH-IPS ekrano panele su „Full HD“ raiška (1920×1080 pikselių). Elegantiškas dizainas dera su gausia spalvų gama, plačiais žiūrėjimo kampais ir „AOC SuperColor WCG“ technologija. Maitinimas ir ekrano signalas eina per stovą ir išsišakoja atskirame blokelyje.


Itin plonas su asimetriniu stovu


Didesnis „PDS271″ monitorius turi 27 colių (68.8 cm) įstrižainės trijose pusėse berėmę AH-IPS panelę. Kaip ir mažesnis brolis „PDS241″, šis monitorius turi stulbinančiai atrodantį asimetrinį stovą ir pasižymi itin grakščiu minimalistiniu aukščiausios kokybės dizainu. Čia, kabelių valdymas yra išspręstas tokiu pat švariu būdu, siekiant išvengti netvarkos kitapus monitoriaus.

Išorinis blokelis maitinimui ir ekrano signalui

 

Derinant darbą ir pramogas
Tie, kas mėgsta atsipalaiduoti po ilgos studijų dienos žaisdami kompiuterinius žaidimus, turėtų investuoti į AOC aukščiausios kokybės žaidimų serijos „AGON“ monitorių. Šie monitoriai natūraliai išpildo visus lūkesčius, kokius tik studentas gali kelti monitoriui, ir dar daugiau, jie turi specialias funkcijas, kurios sužavės bet kurį rimtą žaidėją.

Svarbu atsižvelgti į naudotojo sveikatą. Studijų laiko leidimas priešais kompiuterius ir po to mėgavimasis kompiuteriniais žaidimais, gali neigiamai atsiliepti naudotojų akims ir laikysenai.

Todėl AOC siūlo „Flicker-Free“ technologiją, kuri naudoja nuolatinės srovės ekrano apšvietimo sprendimą vietoje PWM. Tai reiškia, kad naudotojai patirs mažiau akių įtampos ir su tuo susijusių galvos skausmų. Taip pat, AOC monitoriuose esantis „Low Blue Light“ režimas sumažina potencialiai žalingos trumpųjų bangų mėlynos šviesos kiekį ir tausoja naudotojų akių sveikatą, o taip pat sumažina miego ir budrumo ritmo trikdymą, kurį kelia dirbtinė mėlyna šviesa.

„AGON“ monitoriai taip pat turi „AOC Ergo Dial Base“ stovą su aukščio, pakreipimo, pasukimo reguliavimo galimybėmis, kad užtikrintų optimalią žaidėjų sėdėseną ir jiems nereikėtų kūprintis ar kęsti kaklo skausmų.

AOC skatina atsakingai leisti laiką mėgaujantis kompiuteriniais žaidimais ir šios funkcijos neturėtų raginti naudotojus atsisakyti reguliarių pertraukų nuo kompiuterio, nesvarbu, ar kompiuteris naudojamas studijų, ar žaidimų ir pramogų tikslais.

Lenktas monitorius „AG322QCX“, turintis 31.5 colių (80 cm) įstrižainės VA panelę su QHD 2560 x 1440 pikselių raiška, pasižymi itin mažu 1800 išlinkio spinduliu, atsižvelgiant į suteikiamą papildomą pasinėrimo lygį ir „trijose pusėse berėmį“ dizainą. 144 Hz atsinaujinimo dažnis ir „AMD FreeSync“ technologija kuria geriausias sąlygas sklandžiam žaidimui. Dėl monitoriaus QHD raiškos studentai taip pat turės daugiau ekrano erdvės įvairioms programoms ir žaidimams, o monitoriai bus tinkami naudoti ir ateityje.

AG322QCX turi trijose pusėse beveik nematomą rėmelį ir siūlo žaidimo režimų įvairovę

 

„AG251FG“ monitorius pasižymi 24.5 colių (62.2 cm) įstrižainės „Full HD“ TN panele (16:9 formatas, 1920 x 1080 pikselių) ir 240 Hz atsinaujinimo dažniu, 1 ms reakcijos laiku, o taip pat „NVIDIA“ ULMB technologija, mažinančia judesių susiliejimą. Monitorius turi specialių, žaidimams skirtų, funkcijų, tokių kaip „AOC Shadow Control“ ir iš anksto nustatytų žaidimų režimų „FPS“ („Pirmojo asmens šaudyklė“), „RTS“ („Realaus laiko strategija“), „Racing“ („Lenktynės“) ir  „Gamer“  („Žaidėjas“) žaidimams. Monitorius su įmontuotu „NVIDIA“ „G-SYNC“ moduliu yra puikus pasirinkimas žaidėjams, turintiems „NVIDIA“ vaizdo plokštes ir siekiantiems konkurencinio pranašumo.

Maksimalus sklandumas NVIDIA naudotojams: AOC AGON AG251FG, turintis ergonomišką stovą ir pasižymintis 240 Hz dažniu

 

„AG352UCG“  monitorius turi 35 colių (88.9 cm) įstrižainės VA panelę su „UltraWide“ QHD 3440 x 1440 pikselių raiška, kuri leidžia žaidėjams nerti į didingus žaidimų pasaulius su aiškia ir ypač detalia grafika. Dėl jo itin mažo 2000 mm išlinkio spindulio, studentai atsiduria pačiame veiksmo centre. Šis monitorius siūlo spartų 100 Hz atsinaujinimo dažnį ir „NVIDIA“ „G-SYNC“ modulį.

Ergonomiškas stovas ir 2000 mm lenktumas: AOC AGON AG352UCG

 

Inovatyvi klasika
Studentai, ieškantys paprasto dizaino, bet energetiškai efektyvaus monitoriaus, turėtų atidžiau pažvelgti į „90 Series“ seriją, kurioje ras nuo 24 iki 27 colių įstrižainės dydžio monitorius su pažangiomis IPS panelėmis, jos taip pat pasižymi plačia spalvų gama. Jų glotnus trijose pusėse berėmis dizainas tinka vientisoms daugia-ekranėms aplinkoms. Du ar net daugiau šių monitorių, sustatytų greta, žymiai padidina darbalaukio erdvę, o tai gali padėti pakelti našumą. Monitorių aukštas energijos vartojimo efektyvumas padeda sumažinti išlaidas ir naudotojų išskiriamo anglies dioksido kiekį.

Patrauklus ir funkcionalus: nauja „90 Series“ serija, pasižyminti trijose pusėse berėmiu dizainu

 

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.