Artėjantis 3DMark sintetinis testas bus visiškai kitoks

Kompanija Futuremark, gerai žinoma savo sintetiniais testais 3DMark ir PCMark, pranešė, jog artėjanti naujoji 3DMark versija, kuri imituos žaidimų spartą sistemoje, bus visiškai suderinta su Windows 8 operacine sistema ir net ja varomais planšetais.

Tai reiškia, jog artėjantis 3DMark sintetinis žaidimų testas palaikys tokius Windows 8 operacine sistema varomus įrenginius, kaip kad planšetinius kompiuterius, nešiojamuosius ir įprastus aukštos klasės stalinius kompiuterius. Kitaip tariant viską, ką varys artėjanti naujoji Microsoft operacinė sistema Windows 8.

Sintetinio testo plėtotojas Futuremark taipogi pažymėjo, jog ARM architektūros procesorių palaikymas – planuose. Naujos kartos 3DMark testas veiks ir daug diskusijų sukėlusioje Windows 8 Metro vartotojo sąsajoje, tiek ir, žinoma, įprastoje staliniams kompiuteriams skirtoje aplinkoje.

Nepaisant to, kad Futuremark nekalbėjo apie tai, kokius testus naudos savo naujos kartos 3DMark rinkinyje, jau visiškai aišku, jog jų bus įvairių, nes sintetinis testas gebės įvertinti įvairių platformų rodomą spartą. O kaip tai kompanija įgyvendins, sužinosime jau kitais metais.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.