Artimuose Nokia planuose – planšetinis kompiuteris

Atrodo, jog suomių telefonų gamybos gigantas Nokia su Microsoft bendraus kiek galima glaudžiau. Šiuo metu pranešama, jog suomiai siūlys ne tik išmaniuosius telefonus su Windows Phone operacine sistema, bet ir planšetinius kompiuterius su Windows 8.

Šiuo metu teigiama, jog pirmąjį planšetinį kompiuterį pagrįstą Microsoft Windows 8 operacine sistema Nokia tikrai pristatys kitais metais, tik ką pasirodžius operacinei sistemai, o tai, kalbėdamas su spauda, iš dalies patvirtino Nokia padalinio Prancūzijoje vadovas P. Amsellemas.

Nepaisant to, kad Nokia generalinis direktorius Stephenas Elopas apie kompanijos planšetinius kompiuterius nėra kalbėjęs labai daug, tačiau ankščiau jis teigė, jog su naująja Windows 8 platforma suomiai neabejotinai sieja ne ką mažesnes viltis, nei su Windows Phone. O ar pasirinkta nauja kryptis gamintojui atneš sėkmę, sužinosime jau kitais metais.

4 Komentarai

  1. Agalis parašė:

    Nu nu, nespės. Samsungas pirmas pagamins 🙂

  2. r00lz parašė:

    Ar tik nebus fail kaip su nokia laptop. Tiesiog nebuvo paklausos dėl per didelės kainos.

  3. ironvolf parašė:

    Jo, jie ant kainos tai nemoka žaist.

  4. city50 parašė:

    Kaina dar būtų dzin jei įrenginį būtų viskas ko nori, o dabar nokia kiša fixedfocus kameras ar neprideda wi-fi ant iš pirmo žvilgsnio gero telefono. Apie microsd nebuvima dar galima patylėt. Planšetė nemažas daigtas, galėtų būtinai dėt pilną usb portą, micro usb ir kelis slotus kortelėm, pvz visai SD kortelei, nes jos pigesnės už microSD ir šale microSD, kad neatsiliktų nuo visų kitų aparatų. Su garso kokybe irgi galėtų kažką daryt, kad nenusileistų obuoliui ir nebūtų gėda hi-fi ausines jungt.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.