„Asus“ praneša apie savo 20 serijos „GeForce“ vaizdo plokštes

„Asus“ pirkėjams pristatys tris 20 serijos vaizdo plokščių šeimas: „Republic of Gamers Strix“, „Dual“ ir „Turbo“. Kol kas kalbama tik apie RTX 2080 ir RTX 2080 Ti vaizdo plokštes, kurios turi naują GDDR6 atmintį.

ROG Strix vaizdo plokštės gaus naujus „Axial-tech“ ventiliatorius, kurie padidins oro srautą, bet nesukels papildomo triukšmo. Tai įmanoma, nes ventiliatorių viduriukas sumažintas, o tai leidžia panaudoti ilgesnes menteles. Tuo tarpu „Dual“ vaizdo plokštės naudos tuos ventiliatorius, kuriuos seniau naudojo ROG Strix aušintuvai. Tuo pačiu pirkėjai gaus ir 0 dB režimą.

Naujų vaizdo plokščių radiatoriai bus dar masyvesni, nes „Asus“ sako: didesnis yra geriau. „ROG Strix“ ir „Dual“ vaizdo plokštės užims 2,7 aukšto pagrindinėse plokštėse. Bendras paviršiaus plotas lyginant naująją „Strix“ su sena išaugo 20 %, o lyginant „Dual“ vaizdo plokštes padidėjimas siekia net 50 %. Geresnis karščio išskaidymas garantuos dar didesnį spartinimo potencialą. „Turbo“ vaizdo plokščių aušinimas irgi patobulintas. 80 mm dvigubo guolio ventiliatorius kartu su nauju gaubtu leidžia didesniam kiekiui oro pratekėti pro radiatorių, o tai užtikrina geresnį aušinimą.

13 Komentarai

  1. Povilas parašė:

    Kada apzvalgos, rugsejo 20, ar anksciau?

  2. Maariux parašė:

    NVIDIA GeForce RTX 2080/RTX 2080 Ti Performance Review Embargo Ends 14th September

    • IFeelYou parašė:

      Žodžiu nVidia neleidžia mėnesį review daryt kol neišpirks pusės plokščių preorderiais, nes po review nebepirks nei vienos 🙂 Gudru.

      • kernel_panikuoja parašė:

        Na, pagal esamus leakus, tai be RT ir DLSS Turing ~50% greitesnis uz Pascal. Jeigu tai bus tikrai tiesa praktikoje, tai net ir su didesne kaina turetu tureti salygiskai gera price/perf.

        As asmeniskai tai laukiu GTX2060, tikiuosi padarys be jokiu RTX nesamoniu, kuriu man nereik seniem grajam. Maniske GT730 jau truputi nebevelka ka man reikia, sakau su nauju PC reiketu jau kazka kito imt 😀

        • pasimetes parašė:

          Srls? no RTX ? Šventvagiškai dar taip rašyti čia… Bet rtx… bigger boobs, bigger ass ir t.t. be rtx bus 0 performance.

        • IFeelYou parašė:

          Na tie 50% man skamba biški iš kosmoso srities 🙂 Klausimas ar iš vis tos 20** nebus visiškas pravalas su +15% ir laginančiu Ray Tracing. Absoliuti dauguma reviewerių rekomenduoja nepirkti jokių preorderių ir nesivaikyti hypo.
          Na o jeigu jau atsinaujinti, tai aš irgi manau kad reikėtų pirkti RTX, o ne GTX seriją. Nes nu… žmonės juoksis 🙂

          PS.: tik nepirk 2700X, nes pats žinai kaip baigsis jeigu pirksi 🙂

          • pasimetes parašė:

            Bet…bet… 2700x+rtx2070… juk jie vienas kitam sutverti, kaip Romeo ir Džiuljieta…O šiaip, tai gal ir bus ant kai kuriu 50%, bet manau su Ray tracing tai bus geriausiu atvėju 30fps :D. O dėl 2060 manau skubotas sprendimas ir reiktu pirma kainų sulaukti, nes jei ten skirtumas bus koks 100 eurų nuo rtx…nors sunkiai tikėtina

            • kernel_panikuoja parašė:

              Nera jokio sprendimo, as tik laukiu, nes noriu pamatyti, kaip ji padarys. Ir jeigu jis bus su RTX dalykais, kuriu man nereik, as paprasciausiai pirksiu sena karta, nebent tures geresni price/perf senuose zaidimuose.

          • SarzzeR parašė:

            Man irgi tas + 50% – pritemptas iš „oro“, nebent lygino GTX vs RTX with RT ON, ar kažkas panašaus. Spėju, kad bus koks + 20% realaus prieaugio.

            Ką turi prieš 2700X? Visai padorus CPU iš AMD gi. 😀

          • kernel_panikuoja parašė:

            Man 50% irgi skamba per daug gerai, as kazkaip realistiskai tikejausi 20-30% maks., bet jei padare normalu legacy unit’u redesign’a + uzkele dazni, tai teoriskai imanoma ir 50. Matysime po normaliu review. Dar ir nuo testavimo metodikos daug kas priklausyti gali.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.