Atsinaujinti į „Windows 11“ nemokamai turėtų galėti net „Windows 7“ ar „Windows 8.1“ naudotojai

Praėjusią savaitę pasipylė pirmosios naujienos apie „Windows 11“ operacinę sistemą. Visi tiki, kad ši nauja operacinė sistema bus atskleidžiama jau šį mėnesį specialaus renginio metu. Nors gal daugelis ir nesusimąstė, bet kai kuriems tikrai kilo klausimas, kokios strategijos imsis „Microsoft“ dėl licencijos pernešimo iš senesnių operacinių sistemų.

Priminsime, kad išleidus „Windows 10“ buvo siūloma nemokamai į ją atsinaujinti iš senesnių „Windows“ operacinių sistemų. Vėliau šis atnaujinimo pasiūlymas oficialiai buvo sustabdytas, bet jis ir toliau veikė. Tad net dabar naudodami „Media Creation Tool“ galite iš „Windows 7/8.1“ atnaujinti į „Windows 10“. Tikima, kad šis būdas veiks toliau ir taip bus galima atsinaujinti į „Windows 11“. Tiesa, kol kas niekas šio būdo dar neišbandė, nes „Windows 11“ nėra oficialiai išleista.

7 Komentarai

  1. EscO parašė:

    turiu sistemą su 775 socketu, ten kai kurių instrukcijų nepalaikė kai norėjau rašyti w10 x64 o x32 veikė tik senas ISO bet dėl 4 gb ram apribojimo nenorėjau toliau tęsti instaliacijos. tai kažkaip galvoju kad vienuoliktukė neturi šansų pateks į mano seną kompiuterį 😀

  2. aiwaris parašė:

    hmm 775 socketu i ne viena sistema su Q ir E serijos cpu 101 : karta 😀 rasiau win 10 x32 ir x64 bet nekilo visiskai jokiu bedu.

  3. foozz parašė:

    Nu blemba ir vėl… tai kaip dabar vadovybe bus įtikint kad reik keist gelezį ? 🙂 gi tik tik atsikratai core duo kompu nes jau net su SSD sunkiai windows 10 kramto, tai ne db dar 10 metų su kokia 3-6 core karta teks gyvent 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.