Atskleista „Cyperpunk 2077“ išleidimo data, naujas treileris (Papildyta)

„E3 2019“ parodos metu buvo atskleista, kad „Cyberpunk 2077“ žaidimas bus išleidžiamas 2020 metų balandžio 16 dieną, tad dar liko laukti tikrai nemažai. Parodos metu buvo parodytas ir naujas kinematinis žaidimo treileris. Įdomu, kad nauja žaidimo žvaigžde tampa aktorius Keanu Reeves. Jam teko žaidimo blogiuko vaidmuo – Johnny Silverhand.

„Cyberpunk 2077“ žaidimas bus skirtas asmeniniams kompiuteriams, XBOX ir PS konsolėms. Jo kaina sieks 59.99 USD. Bus galimybė pirkti ir kolekcinę versiją, kuri kainuos 249.99 USD. Išleidę tokią krūvą pinigų žaidėjai gaus fizinę žaidimo protagonisto V statulėlę, knygą kietais viršeliais, metalinę raktų grandinėlę ir dar daugiau. Žaidimo kūrėjas ketina platinti žaidimą visose trijose internetinėse parduotuvėse, įskaitant GOG, „Steam“ ir „Epic Games Store“. Pirmuoju pasirinkimu tapo GOG, kadangi visi sumokėti pinigai atitenka kūrėjui, be to, šioje platformoje nėra DRM apsaugos ar aktyvacijų. Perkantiems GOG platformoje „CD Project Red“ ketina pasiūlyti dovanėlių, kaip kad lipdukų, ekranvaizdžių (angl. wallpaper) ir 30 % nuolaidų kuponą oficialioje kūrėjo prekių parduotuvėje.

2 Komentarai

  1. GamingGod parašė:

    Kazkiek primena Deus Ex, nu bet sitas tai nesveikas nusimato o jau datos numatymas tai jomajo tolimas, nu uztat sumazeja tikimybe kad bus nukelimai kaip su Witcher 3.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.