Naujos kartos „Xbox“ konsolė – 2020 metų pabaigoje

„E3 2019“ žaidimų paroda visada gausi naujienų, susijusių su žaidimų industrija. Žaidimų konsolės yra labai svarbi šios ekosistemos dalis, tad nenuostabu, kad būtent čia „Microsoft“ praneša, jog naujos kartos „Xbox“ konsolė bus išleidžiama 2020 metų gale, arba kitaip, šventiniam laikotarpiui. Naujos „Xbox“ konsolės kodinis pavadinimas yra „Project Scarlett“.

Tikinama, kad nauja „Xbox“ konsolė yra optimizuota tik vienam darbui – žaidimams. „Project Scarlett“ konsolė savyje turės „Zen 2“ architektūros procesorių ir „Navi“ architektūros grafikos procesorių. Ši techninė įranga turi leisti žaidimais mėgautis net iki 120 kadrų per sekundę, o taip pat bus palaikoma 8K raiška. Užsimenama, kad konsolė palaikys naujos kartos Ray Tracing technologijas. Bus įdomu pamatyti, kaip ši technologija atrodys realybėje. Konsolė dar gaus ir naujos kartos SSD kaupiklį, tai turėtų paspartinti žaidimų užsikrovimą iki 40 kartų. Suprantama, čia lyginama sparta su mechaniniu kaupikliu.

„Project Scarlett“ konsolė išlaikys atgalinį suderinamumą su senesniais XBOX žaidimais, tad turintys didelę „Xbox“ žaidimų biblioteką ją galės ir toliau naudoti net nusipirkę naująją konsolę.

2 Komentarai

  1. GamingGod parašė:

    Paliko ispudi kai isgirdau tokia kadru kaita. Per E3 2020 paskelbs kas do masiniukas bus, kaip ir Sony atskleis PS5 . Bet iskart reikia nusiteikt kad PC versijos minimalus zaidimu nustatymai bus zveriski kaip nutiko 2014 metais su dabartinem konsolem, tada didzioji dalis skundes koks lagas stringa neimanoma losti neveza PC naujos kartos parametru.

  2. neblogai parašė:

    Aš M$ esu ‘priešas’, bet vis tiek šiek tiek juos dabar pareklamuosiu. Dabar, už $1, galima išbandyti jų ‘Xbox Game Pass PC Games beta’ vienam mėnesiui (vėliau būtų $5 kas mėnesį- bet rašo galima bet kada atsijungti). Taigi, už tą dolerį gaunasi visai nebrangu mėnesį palošti sakykim Metro Exodus, Wolfenstein 2, ir dar ką iš jų siūlomų kelių naujesnių AAA, ~5 senesnių AAA, ir dar ~90 mažo biudžeto žaidimų’. Pats nebandžiau jungtis- tai visų pirma- būtų įdomu išgirti, ar Lietuvoje tai išties veikia (bet lyg ir turėtų). Reikalavimai- naujausi Win10 ir prisijungimas prie xbox game pass.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.