Atskleista „Starfield“ žaidimo eiga

„Xbox“ ir „Bethesda“ pagaliau pirmą kartą parodė „Starfield“ žaidimo treilerį. Tai bus „Bethesda“ žaidimų studijos RPG žaidimas apie kurį pirmą kartą buvo užsiminta dar 2022 m., o šiandien pirmą kartą galime pažiūrėt į 15 minučių žaidimo eigą.

„Starfield“ pasirodys 2023 m. „Xbox Series X/S“, „Xbox Cloud“ ir asmeniniams kompiuteriams, o PC versiją bus galima įsigyti per „Xbox Game Pass/PC Game Pass“, „Microsoft Store“ ir „Steam“. Žaidime bus 100 žvaigždžių sistemų ir daugiau nei 1000 planetų. Visas šias planetas bus galima visiškai ištirti, o žaidėjai galės nusileisti laivais bet kurioje jų paviršiaus vietoje.

Treileryje parodoma kaip žaidėjas nusileidžia naujoje planetoje, stebi keletą ateivių gyvybės formų, išgauna išteklius ir randa piratų kontroliuojamą objektą. Po to šiek tiek kovos, reaktyvinių lėktuvų ir granatų mėtymo, tai parodo „Starfield“ kovos sistemą.

„Bethesda“ patvirtino, kad „Starfield“ žaidėjai galės kurti, konstruoti, burtis į įgulas ir pilotuoti savo kosminius laivus, taip pat žaidime bus galima gaminti ginklus. Turėdamas daugiau nei 1000 tyrinėjamų planetų, „Starfield“ neabejotinai bus didžiausias iki šiol „Bethesda“ sukurtas RPG žaidimas.

„Starfield“ žaidime jūsų kosminis laivas bus pagrindinė transporto priemonė, o į žaidimą bus įtrauktos kovos tarp šių laivų. Šiuo metu „Starfield“ neturi oficialių kompiuterio sistemos reikalavimų, o tai logiška, atsižvelgiant į 2023 m. žaidimo išleidimo datą.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.