Atskleista „Asus ROG Z170“ pagrindinių plokščių serija

Pagaliau „Asus“ atskleidė savo Z170 mikroschemų rinkinį turinčias pagrindines plokštes. Mums buvo parodyti ROG serijos produktai, skirti žaidėjams entuziastams, kurie nori didžiausios spartos, o pinigų suma nesvarbi.

Iš viso buvo parodyti net keturi ROG serijai priklausantys Z170 mikroschemų rinkinį turintys nariai: „ROG Maximus VIII Extreme“, „ROG Maximus VIII Hero“, „ROG Maximus VIII Gene“ ir „ROG Maximus VIII Ranger“. Visos šios pagrindinės plokštės yra suderinamos su rugpjūčio 5 dieną pasirodysiančiais šeštos kartos „Intel Skylake-S“ procesoriais.

Šios serijos flagmanas „ROG Maximus VIII Extreme“ pasiūlys viską apie ką tik gali svajoti pirkėjas. Pagrindinė plokštė  turi visas jungtis kokių tik jums galėtų prireikti: keturias PCI-E 3.0 x16 (x16/x8/x8/x8), dvi PCI-E 3.0 X1, M.2 NGGF jungtį SSD diskams, aštuonias SATA III jungtis, dvi SATA Express jungtis  ir vieną U.2 SSD jungtį bei, žinoma, begalę USB jungčių. „ROG Maximus VIII Extreme“ turi ir kitų puikių savybių: pirkėjas gaus dvigubą BIOS, SupremeFX audio posistemę bei nepriekaištingą išvaizdą. Besidomintys spartinimu irgi nenusivils. VRM maitinimo grandinė turi 12-a fazių, kurias vėsins masyvus radiatorius su karščio vamzdeliais. DDR4 atminčiai skirti 4 lizdai ir O.C+ režime dažnis galės būti pakeltas net iki 3400 MHz. Ant pagrindinės plokštės rasime ir specialius mygtukus, kurie vienu palietimu leidžia keisti jūsų sistemos nustatymus, o užkietėję entuziastai galės savarankiškai pasimatuoti komponentų įtampą specialiai įrengtuose taškuose.

Kitos ROG serijos pagrindinės plokštės nelabai kuom nusileidžia flagmanui ir pasiūlys įvairiausių funkcijų bei savybių. Su jomis laisvai galėsime spartinti procesorių, prijungti įvairiausių įrenginių ir gauti išskirtinę spartą. Iš likusių trijų pagrindinių plokščių išsiskiria nebent „ROG Maximus VIII Gene“, kuri yra micro-ATX formato, ir galės būti patalpinta į kompaktiškus korpusus, bet kaip ir didesni serijos nariai siūlys panašų funkcionalumą ir spartą.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.