B. Gatesas: Pirkti Skype buvo mano idėja

Microsoft įkūrėjas ir vienas iš turtingiausių žmonių planetoje Billas Gatesas žurnalistams patvirtino, kad įsigyti interneto telefonijos kompaniją Skype buvo jo idėja ir tai padaryti jis įtikino bemaž visą kompanijos direktorių tarybą.

„Direktorių taryboje aš visiems primygtiniai siūlau atlikti šį naudingą sandorį. Aš taip pat manau, kad tai puikus sandėris ne tik mums, bet ir patiems Skype. Žinoma, mums tai yra tiesiog nuostabus strateginis žingsnis.“, – sakė B. Gatesas BBC žurnalistams.

Galime priminti, kad ilgą laiką kompanija Skype dirbo nuostolingai nepaisant to, kad turi net apie 650 milijonų vartotojų visame pasaulyje. Ją praėjusią savaitę už milžinišką 8.5 milijardų JAV dolerių sumą įsigijo programinės įrangos gigantas Microsoft.

8 Komentarai

  1. Kenji parašė:

    Ar tik nereikės ieškoti atitikmens, kai microsoft padirbės prie skype 😀

  2. Santechnikas parašė:

    O tai WIN OS naudoji,ar jau surades atitikmeny:D

  3. pozd parašė:

    Tai gal skype kokioj windows 8 versijoj jau bus kaip ir default programa kokia, tik su dar kokiais integruotais pribumbasais iš ms.

  4. daimonass parašė:

    pozd -> per daug gerai butu 🙂

  5. pozd parašė:

    Toks sprendimas visiems i naudą būtų, bet ką jie ištikruju suplanavo velnias zino 🙂

  6. pekinas parašė:

    iš kelių blogybių vis tik viena nusipirko, manau tai yra geriau nei koks google ar apple. Reikia mums korporacijų konkurentų.

  7. Crunk parašė:

    neintegruos gi tikrai to skp, jei mesengerio savo nuosavo neintegravo kas jiem butu buve tikrai i nauda, tai vot tiek ziniu

  8. Ambient parašė:

    prigrus reklamos i skype\’a.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.