„Battlefield V“ pataisymas pagerins RayTracing spartą iki 50 %

Šiandien turi pasirodyti „Battlefield V“ papildymas „Tides of War Chapter 1“, o su juo sulauksime ir įvairių pataisymų. Vienas iš tokių yra stipriai pagerinama RayTracing sparta. Žadama, kad naudojant šį efektą dabar bus galima pasiekti iki 50 % didesnę spartą lyginant su senesne žaidimo versija.

Tai bus pasiekiama pasitelkiant įvairius klaidų pataisymus, o taip pat gudriau išnaudojant šį efektą. Pavyzdžiui, neapdoroti vietų ten, kur šio efekto net neturi būti. Teigiama, kad DICE ir toliau dirbs ties RayTracing sparta ir ateityje galime tikėtis dar sklandesnio šios technologijos veikimo.

5 Komentarai

  1. ZeroFM parašė:

    Negražiai išsireikšiu bet pisa prota ir tiek … Puse metų kaip minimum turėjo ant šio reikalo taisymo ir konkrečiai šūdas gavosi

  2. DziugoSuris parašė:

    RT gerina o basic ta pati byby palieka? Ea/dice-because fuck you(fuck users), thats why?

  3. DziugoSuris parašė:

    pasipisau researchindamas del tos fps problemos su low gpu usage ir high cpu usage bei „bottleneck’u“. atradau zmoniu kad net ir i9 9900k savininkai ir pan turi siu problemu-specifine problema sakyciau. dauguma kazkodel neigia kad taip yra o tie pinigu kisenese pilni vienetai tiesiog tyli siknas igaube. realiai pasakius metu origin’o eksploatavima vien del situ problemu su BF1/V optimizacijomis. jeigu jau r7 2700x su 1080ti savininkai fbooke raso BFV ir cable modders grupese kad turi sia problema ir i9 9900k/5820k su 970/1080s tada be sansu sitam zaidimui tureti zmoniska populiacija.

    • diklofosas parašė:

      nu tai zaidimas lievai padarytas. kaip anam komentare rasiau – turbut puse grafikos libu optimizuoti quad core intel sudams ir del to mikrolagina 😀

      • DziugoSuris parašė:

        problema siaip tai tiek del Quad core tiek del octa core ir t.t. cpu-dazniausiai tai pasitaiko su intel cpu, netgi turint daugiau negu 4 cores, juo maziau cores juo blogiau veikia.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.