Bitė vasarą pasiūlys 21Mbps spartos internetą

Telekomunikacijų bendrovė Bitė Lietuva tris kartus spartina tiekiamo mobiliojo interneto maksimalų greitį – nuo 7,2 Mbps iki 21 Mbps. Naujasis mobiliojo interneto greitis ir jį palaikantys modemai esamiems ir naujiems Vodafone Mobile Connect paslaugos vartotojams bus prieinami jau šių metų liepą.

„Netrukus mūsų vartotojai galės realiai naudotis tokia mobiliojo interneto sparta, kuri priskiriama šiandien dar tik testuojamoms 4G ryšio technologijomis. Po greičio padidinimo liepą Vodafone Mobile Connect be konkurencijos išliks sparčiausiu mobiliuoju internetu šalyje.“, – teigė Cristobalis Alonso, Bitės grupės valdybos narys ir generalinis direktoriaus pavaduotojas technologijoms.

Tris kartus padidintas Vodafone Mobile Connect mobiliojo interneto greitis galios visame Bitės HSDPA tinkle. Šis tinklo atnaujinimas bus dar vienas kokybinis šuolis ne tik duomenų atsisiuntimui, bet ir išsiuntimui, kuris padidės beveik keturis kartus.

Bitė taip pat planuoja pažangesnės mobiliojo ryšio kartos 4G LTE technologijos bandymus Lietuvoje. Naujos kartos technologijų diegimas ir techniniai bandymai Bitės ryšio tinkluose prasidės pirmąjį kitų metų ketvirtį. Pasak C. Alonso, kol kas 4G technologijų diegimą stabdo galutinai neišspręstas licencijų klausimas ir vis dar besiformuojanti vartotojų įrenginių, palaikančių 4G, bazė.

8 Komentarai

  1. developeris parašė:

    labai noreciau neto kuris veiktu visoj lietuvoj ir turetu bent 10mb/s greiti ir padoria kaina 🙂

  2. Saydo parašė:

    Kas čia per technologija, kad 3G tinkle 20 Mb/s?? Kodėl mezonas (ale 4G) siūlo tik 10 Mb/s..?

  3. SB parašė:

    Saydo>Cia 3G technologija ir yra. Ir tai nera riba, taciau manau, kad toliau tiesiog verta apsiimti LTE 4G.

  4. Povilas parašė:

    o tai ant stacionaraus kompo gali naudot sita interneta? kokie greiciai butu? kaip siuntimas ir kainos? nelabai gilinausi… tad nezinau, nes noreciau atsisakyt placiajuoscio dsl zebros 😀

  5. SB parašė:

    Povilas>Žinoma, kad galima. Esame išbandę 3G ryšio modemus (http://technews.lt/naujiena/n/a/3g_rysio_tiekeju_kova.html), tačiau Bitė žada dar šią vasarą pasiūlyti spartesnį internetą, kas ir rašoma naujienoje, o Omintel 2011 ar 2012 – LTE 4G.

  6. nugat parašė:

    Man užtektų ir 1mbps,svarbu duomenų kiekis būtų neribotas.
    O tai dabartiniai siūlomi 10 gigų ar mažiau,tikrai ne man.
    Palauksiu dar metus ar pan,kol pagerės reikalai šiuo atžvilgiu…

  7. PauliusBa parašė:

    Ne torrentam pompuot yra bevielis Internetas kolkas. Per daug riboti resursai 😉

  8. Trajan parašė:

    vis svaigsta ir svaigsta bet realiai nieko nera ….

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.