Biudžetinė Quadro FX 380 LP iš Leadtek

Vaizdo plokščių gamintojas Leadtek išleidžia naujausią vaizdo spartintuvą, skirtą darbui su grafika – Quadro FX 380 LP.

Ši low-end vaizdo plokštė viso labo turi tik 16 stream procesorių. 512 MB GDDR3 talpos atmintinė su grafiniu procesoriumi jungiama 64bit\’ų pločio atminties magistrale, kuri leidžia pasiekti 12.8 Gb/s atminties pralaidumą. Quadro FX 380 LP gali būti jungiama prie dviejų monitorių DVI-I bei DisplayPort jungčių pagalba, o palaikoma vaizdo skiriamoji geba siekia 2560×1600@60 Hz taškinių vienetų. Specialus adapteris komplektuojamas kartu su vaizdo plokšte palaiko ir HDMI standartą.

Itin kompaktiška Quadro FX 380 LP palaiko shader model 4.1, OpenGL 3.0 bei Microsoft DirectX 10.1 instrukcijas, o energijos suvartojimas siekia vos 28W.

Pasak gamintojo, šis biudžetinis Quadro modelis AutoCAD aplinkoje geba dirbti net iki 10, o 3DStudio dviem kartais sparčiau už GeForce GTS 250.

Leadtek Quadro FX 380 LP yra pilnai suderinama su Windows 7 operacine sistema ir turėtų labiausiai tik tiems grafikos dizaineriams, kurie ieško kompaktiško, bent du monitorius palaikančio bei geru kainos/kokybės santykiu pasižyminčio Quadro spartintuvo.


4 Komentarai

  1. Fostil parašė:

    Praleidau ka ar kaina nepamineta?

  2. sielgaudis parašė:

    Šią kortą mielai paslėpčiau savo kompiuterio viduriuose 🙂
    Reiks paieškoti rezultatų bei palyginimų dirbant su ja 3ds max\’e.

  3. Ghost parašė:

    kaina apie : $129.99

  4. shift parašė:

    Gaila, kad SLI nepalaiko, būtų neblogas pirkinys.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.