BlackBerry vartotojai vakar turėjo rimtų problemų

Pranešama, jog BlackBerry išmaniuosius telefonus naudojantys vartotojai vakar visame pasaulyje, kaip ir Lietuvoje, turėjo rimtų problemų – neveikė tiesioginis susirašinėjimas, nebuvo įmanoma patekti į elektroninį paštą ar prisijungti prie interneto.

Research in Motion, BlackBerry išmaniųjų telefonų gamintojas, vakar patvirtino, jog su nesklandumais susidūrė praktiškai visų žemynų vartotojai, įskaitant Europos, Šiaurės Amerikos, Afrikos ir kitų regonių. Kaip minėjome, problemos buvo ir Lietuvoje.

„Su problemomis susidūrė apie 50 procentų visų Blackberry klientų. Daugumai neveikia pašto, tiesioginio susirašinėjimo programos, daliai jų – ir internetas. Paskutinėmis žiniomis, RIM žada ištaisyti klaidą apie 21 val. Lietuvos laiku”, – sakė Bitės Lietuva atstovė spaudai vakar.

RIM tuo tarpu šiandien ryte parnešė, jog BlackBerry telefonų sutrikimus sukėliusios priežastys Londono serveriuose jau yra pašalintos ir visos paslaugos turėtų veikti be sutrikimų. Tiesa, kai kurie vartotojai vis dar praneša, jog kai kurios paslaugos veikia kiek lėčiau, nei ankščiau.

2 Komentarai

  1. cepukas parašė:

    Sendien ir tas pats,ryte buvo atsigave,dabar vel neveikia internetas,prie nieko neimanoma prisijungti.Nieko jie cia nesutvarke ta 21val.

  2. doomas parašė:

    Gal galit paaiskint kas kaip cia taip? Juk interneta operatorius teikia, tai prie ko cia RIM? Matyt kazko nesuprantu 😛

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.