„Bloomberg“: šią savaitę sulauksime GTA VI anonso

Niekas nenustebs išgirdęs, kad jau kuriamas naujas GTA. Prieš dvejus metus įsilaužėliai gavo prieigą prie bendrovės serverių ir darbuotojų bendravimo serverių, todėl buvo paviešinti vaizdo įrašai iš tariamo GTA 6 kūrimo.

Buvo spėliojama, kad „Rockstar Games“ netrukus gali paskelbti apie naująjį žaidimą, tačiau nė vienas iš šių pranešimų nebuvo patvirtintas. Dabar žinomas „Bloomberg“ žurnalistas Jason‘as Schreieri‘s, labai tiksliai nušviečiantis visą su žaidimais susijusį turinį, teigia, kad naujojo GTA žaidimo anonsas įvyks jau šią savaitę.

„Rockstar Games“, „Take-Two Interactive Software Inc“. padalinys, planuoja paskelbti apie kitą labai laukiamą „Grand Theft Auto“ žaidimą jau šią savaitę, teigia su jų planais susipažinę žmonės.

Po to bendrovė planuoja kitą mėnesį paskelbti „Grand Theft Auto VI“ žaidimo treilerį ir taip paminėti „Rockstar“ 25-ąsias metines, sakė šie žmonės, kurie prašė neviešinti jų tapatybės, nes nebuvo įgalioti kalbėti viešai. „Rockstar“ atstovas spaudai iš karto neatsakė į prašymą pakomentuoti, išsiųstą po darbo valandų.

– Jason‘as Schreier‘is, „Bloomberg“

Jason‘as Schreier‘is priminė praėjusių metų nutekėjusią informaciją ir pabrėžė svarbią detalę – anot „Bloomberg“, GTA 6 žaidėjai valdys du veikėjus, o veiksmas vyks išgalvotoje Majamio versijoje. GTA 6 anonsas šią savaitę nebūtų atsitiktinis, nes trečiadienį „Take-Two“ pristatys finansinę ataskaitą, kurioje daugiausia dėmesio bus skiriama pastarųjų mėnesių veiklai.

Atrodo visai įmanoma, kad „Rockstar“ netrukus pristatys logotipą ir pavadinimą, o kartu pakvies žaidėjus į „The Game Awards“ apdovanojimus. Renginys vyks kito mėnesio pradžioje. Teigiama, kad pirmasis oficialus žaidimo treileris bus išleistas per bendrovės 25-ąsias metines, kurios įvyks gruodžio mėnesį.

5 Komentarai

  1. Povilas parašė:

    O sito geimo story geri, ar tik del fun toks populiarus, esu zaides tik pirmas dalis kur vaizdas is virsaus, tai kai labai jaunas buvau patiko.

    • iTroubl3 parašė:

      Na story nėra kažkuo išskirtinis, bet mano atveju tiesiog nuo vaikystės gta III, vice city laikų tai buvo man tuo metu kiečiausi žaidimai, nes gi gali išlipt iš mašinos, gali pasiimt bet kurią kitą, gali ką nori veikt, tuo metu man tai darė įspūdį 😀 Turbūt žaidimas atsirado tinkamu metu, kai dar nebuvo kitų tokio tipo žaidimų, manau todėl ir šovė į viršų. Šiaip man turbūt GTA IV ir SA Multiplayer labiausiai patiko.

  2. Lovelasas parašė:

    Tenka pripažinti, kad šita serija yra vieną labiausiai pasisekusių per visą žaidimų istoriją.

  3. icebullet parašė:

    Esme ne tame, kad gali masinas vogti, bet bendras zaidimo gameplay, kur viskas apgalvota iki maziausiu smulkmenu, gali pvz isijungt tv GTA5 ir ziureti valanda laiko pilna geru bajeriu turini. Gali birzoj investuoti ir itakoti rezultatus savo veiksmais, gali tiesiog dviraciu pasivazinet LA papludymi. Man asmeniskai, tai labiausiai patinka GTA humoras, kur lazdavoja visus, nuo politiku iki sportininku.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.