BMS Megapolis gali laikinai pardavinėti kompiuterius

Kaip žinia, bendrovė Computer Data International, kuri valdo BMS Megapolis ir Optimalūs Kompiuteriai, liepą sustabdė savo veiklą, tačiau dabar pranešama, kad kompanijai laikinai leista pardavinėti kompiuterius.

Šį leidimą, pasak BNS naujienų tarnybos, Computer Data International gavo iš Vilniaus apygardos teismo. Nuo šiandien visi pirkėjai dvejose didžiausiose parduotuvėse Kaune ir Vilniuje gali įsigyti kompiuterinės įrangos.

Pasak bankrotu besirūpinančios administratorės Gražinos Šeštak, tai turėtų leisti sumažinti bankroto administravimo kaštus ir parduoti prekes, kurios po kiek laiko labai nuvertėtų. Visas gautas pajamas teks panaudoti kreditoriams susimokėti.

13 Komentarai

  1. svedas parašė:

    Juokas ten ne išpardavimas, metų ar net 2 metų senumo technika su -10% nuolaida :D, arba pvz m2 8 gb korta ~150 Lt kai kitur 80 Lt, o dar kur garantija…

  2. zirnis parašė:

    jo pieva, o ne ispardavimas, BMS ir liko BMS 😀

  3. hd797pg2810s parašė:

    Jei labiau dometumetes tai ne jie kainas nustate, o bankroto administracija, taip, kad nereikia cia nusisneket su ale tipo ispustom kainom.

  4. Fndz parašė:

    saitas koks nors yra? nes bms.lt kazkoks untrusted tai nesinori lyst vidun 😀

  5. linas_mif parašė:

    Idomu kas pirks preke be garantijos:D

  6. zirnis parašė:

    taiva, kad keistai kazkaip, prekes be garantiju, o kainos kiek maciau nera viliojancios,o PC komponentu isvis kosmines . Kiek maciau, tai coolermaster elite 335 uz 99lt ir pentax fotika uz 229lt viliojantys pasirode 🙂

  7. crooked parašė:

    buves klasiokas mokosi dabr vilniu ir buvo tam \"ispardavime\" 😀 juokiames abudu, gerai svedas sako > prekes 1-2metu senumo su 10% nuolaida 😀 kaip visada BMS branginininkai: \"pizdu, lietuviai vistiek durni, sues nuolaidas\"

  8. kasharas parašė:

    na nepasakyčiau, kad kainos labai aukštos draugas 9600gt 1GB nusipirko už 130lt, tai tikrai nemanau, kad čia daug 🙂 kur nors už panašią kainą pamėginkit surasti 🙂

  9. Fndz parašė:

    gal kas galetumet papastint linka jei toks yra i bms svetaine (jei tokia yra) 😀

  10. svedas parašė:

    Seniai geros prekes isparduotos \"saviems\"

  11. eimis50 parašė:

    BMS išparduotuvėje kainos kaip parduotuvėje

  12. wylx parašė:

    Buvau ir aš tame atseit išpardavime,kainos kosminės,žmonių tiek pat kaip per akropolio šturmą ir nieko gero,apsurdas.
    Jei kas ir buvo gero nukainuoto tai \"saviems\" prastūmė,et tie kosmonautai bms su savo antkainiais.

  13. nemesis parašė:

    Pasidalinsiu ir aš savo įspūdžiais. Savaitgalį nukulniavau iki Vilniaus BMS. Pastebėjimai:
    1. Nuplėšus nuo vienos knygos rožinę kainą(akcijinę) – 19.99lt po ja radau baltą su kaina 19.99lt.
    2. mp3 grotuvų dėklai sukabinti ant pagaliuko ir esantys arčiau pirkėjo su kaina 1.99lt, o kiti esantys toliausiai su 0.40lt.
    3. Suma sumarum sudėjus visų jų parduodamų prekių kainas po \"išpardavimo\" gaunas kažkur 20% antkainis nuo tokių parduotuvių kaip gerakaina.lt, kilobaitas.lt ir t.t. Išėjau nieko nenusipirkęs, o eilė tai gan ilga buvo prie kasos, ką pirko blondinės ir blondinai nelabai įsivaizduoju – gal vibratorius kokius…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.