Bus naikinama „Google Play Music“ paslauga

„Google“ nusprendė, kad bus naikinama „Google Play Music“ paslauga ir visi jos naudotojai bus perkelti į „YouTube Music“ platformą. Pastaruoju metu „Google“ vis atnaujina „YouTube Music“ platformą ir prideda naujų funkcijų, o taip pat suteikia galimybę perkelti visus savo grojaraščius iš „Google Play Music“.

Visas šis naudotojų perkėlimas iš „Google Play Music“ į „YouTube Music“ turi būti baigtas iki šių metų gruodžio ir prasidės rugsėjo mėnesį. Dėl to greitu metu nebebus galima pirkti muzikos „Google Play Music“ platformoje, o taip pat pratęsti paslaugų.

Kaip minėjome, „YouTube Music“ gaus naujų funkcijų. Bus perdarytas grotuvo dizainas, įdiegta nauja paieškos sistema, o taip pat bus integruotos įvairios „Google“ paslaugos. Planuojama integruoti „Google Maps“, taip pat sulauksime „Android TV“ aplikacijos atnaujinimo, o „Google Assistant“ siūlys įvairią muziką jums.

6 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    noreciau kad zmones koki menesiuka nustotu pirkti muzika….
    oi kaip rinka pasikeistu…
    o dabar perkelineja is kaires rankos i desine paslaugas ir tipo bus kazkas naujo…imkite ir neimkite is konkurentu…

  2. Daemon parašė:

    Klausykit, o kaip yra su YouTube mokama versija? Nesidomėjau, bet reklamos tiesiog žudo, tai galvoju gal verta būtų pamąstyt apie mokėjimą už naudojimąsi YouTube. Kokia situacija? Kas bandėt?

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.