„CD Project Red“ išleis „Thronebreaker: The Witcher Tales“ žaidimą spalio 23 d.

„CD Project Red“ pradžiugins visus „Witcher“ frančizės fanus, nes greitu metu sulauksime žaidimo šiame pasaulyje. Gaila, bet apie žaidimą žinoma labai mažai ir labai mažai tikėtina, kad žaidime valdysime raganiaus personažą, bet niekada negali žinoti. „Thronebreaker: The Witcher Tales“ bus išleidžiamas spalio 23 dieną asmeniniams kompiuteriams, konsolių naudotojai žaidimo gaus palaukti iki gruodžio 4 d.

„Thronebreaker: The Witcher Tales“ vadinamas vieno žaidėjo RPG, kurio tyrinėjimas valdomas pasakojimo, taip pat sulauksime unikalių galvosūkių ir kortų kovų. Taip, kalbama apie „Gwent“ kortų žaidimą.

Iš pradžių „Thronebreaker: The Witcher Tales“ turėjo būti istorijos režimas „Gwent“ kortų žaidimui, bet palaipsniui tapo nepriklausomu projektu ir buvo praplėstas. Žaidime „Gwent“ bus atnaujintas vizualiai, tikėtina, kad sulauksime ir kitokių patobulinimų.

Teigiama, kad „Thronebreaker: The Witcher Tales“ pasiūlys apie 30 valandų žaidimo eigos, o jos metu galėsime išgirsti pasaką apie Meve, karę-karalienę, kuri bando Lyria ir Rivia apginti nuo Nilfgaard‘o.

12 Komentarai

  1. mafo parašė:

    Nekenčiu Gwent – pas mane taip ir likusios visos misijos nepraeitos :/

    • Daimonass parašė:

      Matyt busi veiksmo žmogus.. Mastyti, ne tavo stilius.

      • mafo parašė:

        Ačiū už komplimentą aišku…. aš witcherį nr. 3 įveikinėju jau beveik metus ir dar nedakeliavau nei iki vieno expansion packo. Tad kai prisėdu, ištaikęs progą, bandau tai kas susiję su tavo minėtu „veiksmu“ ir kas realiai yra įdomu o gilintis į paveikslėlius ir skaičiukus ir ką kiekvienas iš jų reiškia, gaišti laiką, tiesiog neturiu noro. Kai praeisiu visą žaidimą ir veikt ten nebebus ką, gal tuomet ir prabėgsiu tuos visus Gwentininkus.

        • Hobis parašė:

          yra juk modas gwent heiteriams: nexusmods.com/witcher3/mods/2060 prasidejus zaidimui paspaudi N ir laimi. taip susipazinti su visomis misijomis galima

        • MMM parašė:

          as priejau expension’a, bet isinstaliavau 🙂 nes jau ne zaidimu, bet darbu patapo. Ir mane xpension’ai nervina, kad visi paprasti monstrai ziauriai stiprus tampa. Ta prasme eilinis varliazmogis tampa stiprumo, kaip pries tai nugaletas bosu bosas, kuris norejo pasauli nugaleti. Nu tai paiunti tris varliagyvius ir nera to baisuno bosu boso. Aisku, zaidimo sunkuma nori padaryta tolygu, tad sustiprina tuos pacius visus bosus, tik kazkaip nesizaidzia man .

  2. Guja parašė:

    Esu tas,kuris DAR nežaidė The Witcher 3: Wild Hunt.Tiesiog kol kas branginuosi,bijau įklimpti kaip i kokį liūną.Manau ne vienas perėjes šį šedevra norėtų…lengvai susitrenkti galvą,prarasti atminti ir iš naujo pasimėgauti.O šis žaidimas reikia tikėtis bus toks pat geras..

    • Daimonass parašė:

      Prarasti tam tikra dalį prisiminimų tikrai norėčiau.. Nebūtinai apie W3, bet yra nerealūs pirmieji kartai, kai jau antra ir t.t. jau ne tas 🙂

      • Guja parašė:

        Daimonass tiesa-pirmieji kartais būna nerealūs,nepakartojami.YPAČ isiminė perėjimas nuo 2D grafikos prie 3D.Matyt jau niekada nebe patirsiu to jausmo kai pabandžiau Resident EVIL-1.Panašu buvo ir su Tomb Raider pirma dalimi.Tuo metu tai buvo revoliucija..

  3. koloniukas parašė:

    Pagaliau ir konsolėms teks palaukti 🙂 O gwent man labai patiko, reiks būtinai išbandyti šį žaidimą.

  4. ZeroFM parašė:

    Po 10min ,,gameplay“ nusibodo tarpa spaudyt kad skipint pokalbius tai toks ir šedevras

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Tai visiem negali patikti žaidimas, bet masės žmonių sako, kad jis yra geras ir tai yra tiesa.

      Gwent man iš pradžių nepatiko, o dabar žaidžiu iš naujo ant sunkiausio lygio Witcher 3, tai net su visokiais kalviais ir pardavėjais žaidžiu, nekalbu apie spec misijas. Kai išmoksti žaist tikrai smagus žaidimas tas Gwent, norėčiau jo labai ant telefono, bet supratau, kodėl nebuvo jo, nes atskiras žaidimas buvo dar suplanuotas.

      • Strelok parašė:

        Nu seip tai Gwent Witcher 3 visai kitoks negu Gwent standalone. Gwent standalone, tai labai savotiskas patyrimas buvo, nes kiek losdavau tiek visokie updatai. Pradzioje buvo panasus i gwent Witcher 3. Dabar jis visiskai perdarytas, tai tie kurie gerai vare witcheryje ji tai teks persimokinti. Nu ka galiu pasakyti, kad event’ai tai tikrai smagus buvo. Tai tuo paties laukiu ir is Thronebreaker. Visiskai naujo experieco.
        O seip tai paciame witcheryje gwent baisiai nesubalansuotas buvo. Ypac kortos, kur leisdavo dar traukti papildomas. Uz tai mp visiskai netiko. Bet realiai jis net nebuvo planuotas, orginaliame game, ji per paskutines dienas sukiso i game.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.