„Corsair“ „CES 2015“ parodoje: nuo kišenei patrauklaus korpuso iki sparčiausio SSD

„Corsair“ į „CES 2015“ parodą atsivežė tiek pažįstamos, tiek dar nematytos produkcijos. Į pažįstamųjų sąrašą galima įtraukti 1200 W galios HXi serijos flagmaną ir kol kas greičiausą kompanijos SSD kaupiklių „Neutron XT“ seriją. Nematytos produkcijos dalį sudaro kišenei patrauklus „Carbide 100R“ korpusas ir H110i GT aušinimo vandeniu sistema.

„Corsair HX1200i“ užpildo neseniai atnaujintos HX serijos maitinimo šaltinių asortimentą, galėdamas pasiūlyti nepertraukiamą 1200 W galią, 80+ Platinum sertifikatą, pilnai modulinį dizainą, konstrukciją vien iš japoniškų kondensatorių ir tokias funkcijas, kaip „Zero RPM“ bei „Corsair Link“. Vienas iš pažangiausių „Corsair“ maitinimo šaltinių rinkoje turėtų pasirodyti kitą mėnesį už 270 USD įkainį.

Nors pirmosios „Neutron XT“ SSD kaupiklių apžvalgos buvo publikuotos dar praėjusių metų lapkritį, ši prekė paprastam pirkėjui iki šiol prieinama nebuvo. Trijų skirtingų talpų (256, 512 ir 960 GB) SSD kaupikliai naudoja keturių branduolių „Phison S10“ valdiklį ir nepriklausomai nuo talpos gali išvystyti 560 MB/s linijinę skaitymo ir 540 MB/s rašymo spartą. Šiems 2,5" SSD kaupikliams „Corsair“ pasiruošusi suteikti penkių metų garantinį laikotarpį.

Viena didžiausių naujienų tapo H110i GT uždara aušinimo sistema, kuriai būdingas 322 mm ilgio aliuminio radiatorius ir pora 140 mm skersmens SP140L ventiliatorių. „Corsair Link“ programinė įranga leis keisti pompos, ventiliatorių apsisukimus, pateiks stebėjimo informaciją ir leis keisti CPU bloko spalvas. Aušintuvas bus suderinamas tiek su „Intel“, tiek su AMD sistemomis ir turės ribotos penkių metų trukmės garantiją.

Su „CES 2015“ parodos atidarymu „Corsair“ žengia antrą žingsnį į pigių korpusų rinką. Du skirtingi „Carbide 100R“ modeliai (vienas su permatomu langu, kitas su aklinu šonu ir triukmą slopinančia medžiaga) priims didžiausio ATX dydžio pagrindines plokštes, pasiūlys bevaržtį mechaninių diskų tvirtinimą, kabelių slėpimo galimybes, vietas penkiems ventiliatoriams (gamykliškai įdiegti du) ir porą USB 3.0 jungčių. Abi naujienos rinkoje pasirodys antrame metų ketvirtyje už 50 ir 60 USD įkainius. Savaime suprantama, brangesniu taps „Carbide 100R Silent“ modelis.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.