Daugiau aiškumo su 9 kartos „Core“ procesorių kainomis

Buvo įvairiausių spėjimų, kada naujieji 9-os kartos „Core“ procesoriai turėtų būti išleidžiamai, bet konkrečios datos kaip ir neturime. Galėtume pasakyti, kad jie turi būti išleidžiami šiemet. Daugelis šių procesorių labai laukia, nes tai bus pirmieji procesoriai, siūlantis 8-is branduolius vidutiniame spartos segmente.

Kol kas nežinome ir 9-os kartos „Core“ procesorių kainų. Singapūre įsikūrusi komponentų platinimo „BizGram“ firma savo naujausiame kataloge atskleidžia mažmenines procesorių kainas. Tikint jais, „Core i5-9600K“ turi kainuoti 249.99 USD, „Core i7-9700K“ kainuos 349.99 USD, o serijos flagmaną galėsime nusipirkti už 449.99 USD. Reikia priminti, kad tai kainos be PVM. Paskelbtos kainos yra logiškos ir atitiktų šio meto procesorių rinką, bet jei procesorių trūks, jų kainos pirmais mėnesiais gali būti kur kas didesnės nei norėtume.

2 Komentarai

  1. xenixas parašė:

    kad jau seniena toi kalbesime apie 10 karta 😀

    • kernel_panikuoja parašė:

      10 karta greiciausiai bus shrink’as i 10nm + minor’iniai uArch pakeitimai + HW saugumo fix’ai. Net abejoju, ar duos daugiau, nei 8C mainstream’e. Ir klausimas, kaip bus su dazniais. Man tokia nuojauta, kad sitas 9900K bus panasus kaip 2600K – tarnaus belenkiek metu dar.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.