Dell planuose – penki planšetiniai kompiuteriai

Internete pasirodė informacija, kad Dell ruošia net keletą planšetinių kompiuterių šiems metams, kurie užpildys visus rinkos segmentus. Mes kalbame ir apie Windows 7, ir apie Google Android 3.0 operacinėmis sistemomis pagrįstus įrenginius.

Tiesa, Dell jau oficialiai pranešė apie 10 colių planšetinį kompiuterį kodiniu vardu Gallo, kurį varys Android 3.0 operacinė sistema, o jis pasirodys balandį. Tuo tarpu vienas iš „nutekėjusioje“ informacijoje esančių gaminių yra 10 colių planšetas su Windows 7 operacine sistema vardu Rosemount.

Dell ketina pristatyti ir keletą mažesnių planšetų. Gigantas atnaujins Streak 7 modelį, o spalį pasirodysiantis 7 colių Sterling bus varomas Android 3.0 operacine sistema. Kitais metais, tuo tarpu, žadami dar įdomesni gaminiai – 5 colių Opus One su Android 3.0 ir, atkreipkite dėmesį, 10 colių planšetas su Windows 8 operacine sistema, kuri jau palaikys ARM architektūros procesorius. Atrodo, kad Dell rimtai žiūri į šią rinką, tačiau kaip rimtai į kompaniją žiūri pirkėjai?

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.