„Denuvo“ 2017 metus užbaigia pakilia gaida

Šiemet visi žaidimai su „Denuvo“ apsauga krisdavo labai greitai, kai kurie net per kelias valandas. Viskas pasikeitė kai „Assassin’s Creed Origins“ pasiūlė dviejų lygių apsaugą, kurios iki šiol niekas nulaužti nesugebėjo. Šia apsauga daugelis skundėsi, nes ji, neva, sukelia didelį procesoriaus naudojimą. Tai „Ubisoft“ neigė. Kadangi kol kas nėra nulaužto „Assassin’s Creed Origins“ to patikrinti ir galimybės nėra.

„Assassin’s Creed Origins“ dvigubos apsaugos tandemas laikėsi, bet nenulaužti liko ir vėlesni žaidimai su „Denuvo“, kurie naudoja tik vieno lygio apsaugą. Šie žaidimai yra „Sonic Forces“, „Need for Speed Payback“ ir „Star Wars Battlefront 2“, o tai jau didelis laimėjimas „Denuvo“.

Bus tikrai įdomu pažiūrėti, kaip seksis kovoti „Denuvo“ ir įvairiems programišiams 2018 metais.

11 Komentarai

  1. FuZe parašė:

    Nu laiko klausimas, netikiu, kad bent vienas PC žaidimas išbus ilgą laiką nenulaužtas (kokius tris metus 😀 )

  2. Guja parašė:

    Star Wars: Battlefront 2015 kažkodėl iki šiol liko nenulauštas..ar todėl jog paprasčiausiai nevertas dėmesio ar dėl kitų priežasčių..

  3. jokbon parašė:

    Assassin’s Creed Origins yra toks sudas kad crackeriai nenori svaistyti laiko. Assassin’s Creed Origins niekada nebus nucrackintas nes jis niekam neidomus, tegu susikisa obisoftas ta savo origins pizdon…

  4. Guja parašė:

    Pažiūrėjau įvertinimus Assassin’s Creed Origins,tai jie įvairiuose portaluose svyruoja maždaug nuo 7 iki 9,4.
    Jakob kaškodėl nesitiki jog Assassin’s Creed Origins ant tiek š,jog nevertas nulaužimo.Ar pats lošei,kodėl taip nuvertinai?

    • jokbon parašė:

      Losiau viena nemokama seniau o dabar sita su denuvo. Nezinau ka jie sau galvoja. Tiesiog slykstus zaidimas labai prasta.
      Koks yra gameplay? Gameplejumi vadinasi ilgas vaiksciojimas is vienos vietos i kita bei laisvinimas niekam neidomiu ubagu is kaleimo. Ir visa tai neturi ne kruopelytes istorijo nezinai nei ka ten laisvini nei kam tai reikalinga – zodziu visiskas sudas. jei jum patinka pizdint abizjankes tai zaiskit asasins creed.

  5. xFiniti64 parašė:

    Varksai ubagai, jai zaidima nenulauze tai jis sudas 😀 . Kad ir nulaus be jokiu updeitu ir bus sudas, dar ant pc jis dar didesnis sudas. Reik konsolinius zaidimus zaisti ant konsoles , o ne ant pc ir nebus sudas.

  6. Guja parašė:

    Assassin’s Creed Syndicate man buvo tas game,dėl kurio teko keisti GTX570 keisti i 970,nes nebe užteko 1 GB RAM.Nesu labai didelis gerbėjas Assassin’s serijos,bet gaila jog ko gero Origins sušiko,dar vienas iš 2017m nusivylimų žaidimų pasaulyje..Nors kol pats neiisitikinsiu,tai..Panašiai buvo su Falout4-daug neigiamų atsiliepimų,o man labai patiko..

  7. Guja parašė:

    xFiniti64 dažnai būtent dėl updeitu,DLC ir neskubama nulaužinėti.Nemanau jog žaidimas žaidžiant su konsole kaškaip pagerėja.Na,nebent valdymas,ar optimizacija geresnė,bet jei žaidimas tikrai neįdomus konsolė neišgelbės..

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.