DFI išleis mITX P55 pagrindinę plokštę

Spartinimo entuziastams skirtomis LanParty pagrindinėmis plokštėmis garsėjanti gamintoja DFI ketina pristatyti LGA1156 lizdą turinčią micro-ITX pagrindinę plokštę. Nedidelė, vos 17 x 17 cm siekianti plokštė leis į kompaktišką korpusą sutalpinti Core i5 ar i7 procesorių bei pageidaujamą vaizdo plokštę.

Kaip matyti Clunk.org.uk pateikiamose nuotraukose, DFI MI P55-T36 turi du lizdus DDR3 atminčiai, tris SATA 2 jungtis ir vieną PCI-Express 2.0 jungtį vaizdo plokštei, į kurį pastarąją įdėti bus privalu, kadangi P55 lustų rinkinys neturi integruoto grafikos posistemio.

Galinėje plokštės panelėje įrengos jungtys 8 kanalų garso kolonėlėms, šešios USB2 jungtys, viena eSATA jungtis, optinė ir koaksialinę S/PDIF jungtys, gigabitinio tinklo posistemio jungtį. Procesoriaus ir atminties valdiklio maitinimui naudojama 6 fazių procesoriaus maitinimo grandinę.

Apie plokštės kainą žinių kol kas nėra.


7 Komentarai

  1. daniukas21 parašė:

    atrodo labai kompaktiska,gal ir kaina tokia bus:)

  2. Metanabol parašė:

    tik vat tas nors 3 sloto nebuvimas ramams labai akį rėžia 🙂

  3. Jordan parašė:

    Ne 1366 socketas kad 3 reiktu 🙂 Seip del lizdu tai tikrai galetu but 4, bet seip ir 4GB per akis manau bus dar drasiai 3 metams 🙂

  4. tyRonas parašė:

    NU blyn, kodėl nėra integruoto įjungimo mygtuko. Iš kart pirkčiau ir naudočiau be dėžės.

    Nežinot nėra pirkti laidų ir mygtukopasidaryti savo mygtukus? O gal galima lengvai pasidaryt?

  5. zhaltees parašė:

    Kažkoks nesusipratimas. Ir SATA girtas inžiniertius vidury plokštės ikišo.

  6. -NRJ- parašė:

    tyRonas>>> menka cia beda jungiklis tas. gali arba pasidaryt arba galu gale is kokio seno korpuso istraukti ir pasijungti. cia beda tikrai maza. o jeigu rankos nekreivos ir pasidaryti cia juoku darbas. galima ir be migtuko tik kaskarta ijungimo lizdo pinus su kokiu metaliniu daigtuku tektu suglaust su atsuktuvu ar savarzele ar dar kuo tik sugalvosi metalinio

  7. Deft parašė:

    Gaila jų nebėra lietuvoj, visad DFI pirkdavau.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.