EA: Netrukus mobilūs įrenginiai demonstruos esamų žaidimų kompiuterių grafiką

Žaidimų leidėjo ir kūrėjo „Electronic Arts“ prezidentas Frank‘as Gibeau užtikrintai teigia, jog artėjančios kartos planšetiniai kompiuteriai, galbūt jau net ir šiais metais, demonstruos labai panašią grafiką ir fiziką į tą, ką šiuo metu geba esamos kartos žaidimų kompiuteriai.

„Real Racing 3” aukščiausiais nustatymais atrodo nuostabiai

„Electronic Arts“ galva patvirtino, jog kartu su žaidimų studija DICE yra kuriama gerai žinomo „Frostbite“ grafikos variklio atmaina, kuri veiks mobiliuose įrenginiuose. Vis dėlto „Electronic Arts“ turi kuo pasigirti ir dabar, nes žaidimas „Real Racing 3” atrodo daugiau, nei įspūdingai.

F. Gibeau mano, jog šiais metais grafikos ir fizikos lygį šiek tiek pakels planšetiniai kompiuteriai, kuriuos varys „Qualcomm Snapdragon 800” ir „nVidia Tegra 4” lustai su savo integruotais grafiniais posistemiais. Nors daugelis ginčysis, jog abiems lustams dar šiek tiek trūksta iki „Xbox 360” bei „PlayStation 3”, kitais metais naujieji be jokios abejonės pasivys esamos kartos žaidimų kompiuterius.

Nors „Electronic Arts“ džiaugiasi kasmet tobulėjančiais išmaniųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių lustais, tačiau senų žaidimų versijų į mobiliuosius įrenginius, kaip kad „Need For Speed“, neperkelia. Pasak žaidimų rinkos giganto, kiekvienas žaidimas turi būti neperdirbtas, ką mes matėme ne kartą, o iškart nutaikytas į tam tikrą platformą, kad viskas būtų patogu ir gražu.

Parengta pagal:

IGN

8 Komentarai

  1. pureass parašė:

    cia tas pats kaip sakytum- “ dabar liepa, kitas menuo bus rugpjutis“….

  2. Asamite parašė:

    pureass-> nu nelabai, nes nereik lyginti 5" su 24-27" ;)kai prie telefo prisijungt išeis 24-27" monitoriu ir ant jo palaikys bent HD7770/gtx650 lygio grafika 😉 o kalbant taip drąsiai:"kitais metais naujieji be jokios abejonės pasivys esamos kartos žaidimų kompiuterius." Tai tegul nepamiršta telefone dvi/hdmi jungti išvesti specialiai monitoriams kad eitų patvirtinti tokius teiginius, o jei ne, tegul slepiasi po lapais ir neskleidžia savo diarėjos. O čia lyginti b*** su pirštu ir dar tarptautiniam lygmeny, nu kažkaip juokinga, čia galėtų net naują šukį sugalvot: nepirkit ps4 nes Tegra5 geriau! 😀 kam geriau, dėl ko geriau? visi dabar išparduoda savo pc, nes gali game’int ant 4,3-5" telefo 😀 bahaha 😀

  3. rkas parašė:

    kad as savo ~1,5metu senumo telefona galiu pajungt prie tv

  4. Asamite parašė:

    rkas-> ir ką per teliką žaidi?

  5. ToBeX parašė:

    asamite, juk ir telefono ekranas full hd, tai cia dydi ekrano tos pacios raiskos lygint tikslo nera, kai dabar kiekvienas smartas prie tv jungiasi.
    O vargu ar kas pajunge prie tv zaidzia, dauguma foto/video ziuri, na bet jei isleis nebloga graju, kodel gi ne.

  6. Asamite parašė:

    Tobex-> taip, telefonai fhd, taip, jungiasi prie tv ir pan. gal per porą metų pamatysim ir QHD raiškos telefonus ir tai tikrai bus įdomu, bet kam save lyginti su ps3 ar xbox360? Čia aš kalbu apie gamintojų savireklama kuri prasilenkia su logika, juk visiems aišku kad su telefono grafikos posisteme nepažaisi crysis pasijungus prie monitoriaus 🙂 čia aš tik apie tai 🙂

  7. sangiyaro parašė:

    Niekas čia su logika neprasilenkai. Taigi rašo, kad butent grafinės posistemės pajėgumas tuoj bus kaip dabartinių konsolių. Tai techniškai ką veža dabartinės konsolės, tuoj galės ir telefonai bei planšetės.

  8. tomaxsas parašė:

    Asamite pasiklydęs vertime 😀 jam svarbiausia ekrano dydis, nes jam atrodo tik nuo jo priklauso ar reikia galingos vga…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.