Esami T-Mobile klientai liko sumišę Nexus One atžvilgiu

Internete pasirodžius pranešimams, o blogeriams pradėjus reikšti savo nepasitenkinimą, į tai dėmesį atkreipė ir vieni iš didžiausių technikos portalų. Pasirodė, jog jei esamas T-Mobile vartotojas bandys įsigyti Google Nexus One telefoną su dviejų metų sutartimi, jis mokės daugiau, nei afišuojama 180 JAV dolerių kaina.

Kaip žinia, Google spaudos pranešime rašoma, kad galimi du pasirinkimo variantai – 529 JAV doleriai už „atrakintą“ telefoną ar 179 JAV doleriai už telefoną su dviejų metų sutartimi, ką mes rašėme šiandien. Pasirodo, jog iš tiesų yra visai kitaip. Nexus One už 179 JAV dolerius gaus tik tie asmenys, kurie taps T-Mobile klientais. Esami klientai, priklausomai nuo jų turimo plano, gali mokėti arba 280, arba 390 JAV dolerių, bet vis tiek turės pasirašyti dviejų metų sutartį.

Net pradėta galvoti, kaip apeiti šį „nesusipratimą“. Jei norėtumėte 180 JAV dolerių kainos, yra vienas sprendimo būdas. Jei neturite sutarties, netikėtai pasitraukti iš tinklo bei… ir vėl tapti T-Mobile klientu bei mokėti mažiau! Manau sutiksite, kad tai yra gana kvaila. Kol kas nėra aišku, ar Google su T-Mobile žada ką nors keisti.

4 Komentarai

  1. lukassal1 parašė:

    Jau tada geriau išvis be sutarties pirkti,bet ir sugalvojo gudročiai.

  2. tomaxsas parašė:

    o pas mus kitaip? 😀 naujiem klinetam daug didesnes nuolaidos telefonui…

  3. Storasis parašė:

    Klientu solidarumo stoka, privercia tokias bendroves kaip T-Mobile ispyzdeti 😀

  4. Crembo parašė:

    Storasis turėjo omėnyje \"išbezdėti\".

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.