HP atnaujino populiarią internetinių nešiojamųjų seriją

Vienas iš populiariausių internetinių nešiojamųjų ne tik HP gamoje, bet ir apskirtai, tai yra Mini 1501, sulauks atnaujinimo. Prasidėjusioje CES parodoje HP pristatė Mini 1502 modelį.

Naujosios sistemos dizaino pagrindas – grublėta metalo konstrukcija ir ypač lengvai naudojama klaviatūra su prieinamos kainos kompiuterio konfigūracijomis. Naujasis šeimos narys turi kiek patobulintą klaviatūrą su akivaizdžiais tarpais tarp klavišų, taip pat palaiko HP verslo sistemų DriveGuard technologiją, kuri saugo kietojo disko informaciją jam sugedus.

Magnio lydinio korpusas su anodintu aliuminiu atrodo daug patraukliau, nei įprasti plastikiniai internetiniai nešiojamieji. Kompiuteris taip pat turi neprivalomą rankeną, kurią galime nuimti, o panašią schemą esame matę internetiniuose nešiojamuosiuose nutaikytuose į ugdymą. Bet kokiu atveju, pasak parodos lankytojų, ji neatrodo ypatingai gerai ir nelabai patogiai laikosi rankoje, bet jei jūs prieš kompiuterio krepšius, į šį priedą verta atkreipti dėmesį.

Ekranas lieka tas pats – 10 colių, tačiau kompanija siūlys 1024×600 rezoliuciją atvaizduojantį ir kiek brangesnį, kuris gebės susidoroti su 1,366×768 rezoliucija. Nešiojamasis nepasižymi ION platforma, bet HP pasiūlys papildomą HD video failų akseleratorių. Galimi procesoriai – Intel Atom N450 ar N470. Kompanija net žada pristatyti šios serijos produktą su lietimui jautriu ekranu.

HP siūlys ir įvairių talpų įprastus mechaninius ar SSD kaupiklius. Tenka pripažinti, kad 400 JAV dolerių startinė kaina skamba patraukliai, tačiau čia gausime tik bazinę produkto versiją su 160GB HDD, 1024×600 ekranu ir Intel Atom N450 procesoriumi. Pridėkite atitinkamai galingesnę apartinę įrangą ir produkto kaina padidės vos ne dvigubai.

2 Komentarai

  1. kasharas parašė:

    ta rankena tai kažkaip nesaugiai atrodo 🙂 ko gero nesiryžčiau ja naudotis 🙂

  2. vyciokaz90 parašė:

    Gal ir gera ta rankena, reiktų porą testų atlikt… 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.