„Fallout 76“ nebus galima įsigyti „Steam‘e“

Žaidimų kūrėjai turėtų būti patenkinti „Steam“ platforma, nes tai gali padėti parduoti daugiau žaidimų. Tiesa, „Steam“ už žaidimų pardavimus reikia sumokėti, o „Bethesda“ tai nėra prie širdies. Jie ruošiasi patys pardavinėti „Fallout 76“ žaidimą tiesiogiai ir atsikratyti tarpininkų.

„Fallout 76“ DUK skiltyje juodu ant balto parašyta, kad žaidimą asmeninių kompiuterių naudotojai galės nusipirkti tik „Bethesda.net“. Kadangi tai didelė kompanija ir „Fallout“ serija yra labai populiari, toks veiksmas gal ir nepaveiks pardavimų. Tokios prabangos tikrai neturi mažesnės žaidimus kuriančios kompanijos. Ar „Fallout 76“ pardavinėjimas tik „Bethesda.net“ nėra klaida, pamatysime tik po žaidimo išleidimo. Aišku tik tiek, kad iš vartotojų atimamas patogumas žaidimą nusipirkti ten, kur norisi.

7 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    Aišku tik tiek, kad iš vartotojų atimamas patogumas žaidimą nusipirkti ten, kur norisi.

    Neiskesiu nepakomentaves sakinio.
    Jeigu Bethesda kaina butu mazesne ant Steam mokescio dydzio…tai kas i ta Steam eitu pirkti ? pasirinkimo net nereiketu…
    Cia kaip degalines pradejo siulyti pigiau kura, jeigu moki cash ir apeini bankus…
    Bet aisku greiciausiai, jie kaina paliks…tam kad grynai „steam pinigus“ pasiimti sau

  2. TomasP parašė:

    Pirmas Fallout kuris mane sudomino ir ties šią naujieną dingo visas ūpas. Steam patogus, kad visi žaidimai vienoje vietoje ir nereikia siųsti papildomai dar vienos nereikalingos programos. Jei kada išleis ant steam bus proga išbandyti.

    Aišku Fallout ir išlieka vaikų S.T.A.L.K.E.R.. Panašiai kaip Fortnite vaikų PUBG. 😀

    • neblogai parašė:

      Na sakyti ‘išlieka’ gal nėra labai tikslu- tikruosiuose Fallout (1+2), temos tikrai nevaikiškos, žudyti galima viską- net ir vaikus; plius seksas, narkotikai, religija. Čia tik dabar Bethesda gamina populiarų šlamštą tuo pačiu pavadinimu.

    • pasimetes parašė:

      Gal ir patogu steam pvz. kai būna akcijos, bet perkant taip, tai nemanau, kad didelis skirtumas būtu, jei nekurtu dar kokios aplikacijos, kaip uplay, battle.net ir panašiai. Ir aišku kaip ir minėjo newdiamond, jei tai atpigintu žaidimą, o ne sau daugiau į kišenę įsidėtu. Tada manau būtu pliusas.

  3. Minde parašė:

    cia jau reikia tikrai noreti zaidimo. O tie kurie masto pirkti ar nepirkti, tikrai nepirks del papildomo vargo.

  4. Mekis parašė:

    Man Fallout 3 ir vegas tai labai patiko. Sita 4 preorderinau ir nepatiko, tie namu statymai, ten bendruomenes visokios, tie „draugeliai“ visokie salia valkiojasi. 76 kaip suprantu dar giliau i ta pati miska eina, tai tikrai ne. O del kainos, specialiai ziurejau tame ju puslapyje 59 eurai plikas edition 🙂

  5. Minde parašė:

    manau ant Steamo pykstama dar del to, kad jis leidzia susigrazinti pinigus, jei zaidimas nepatiko ar bugovas.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.