„FidelityFX Super Resolution“ išleidimo metu bus palaikomas septynių žaidimų

Atskleista labai įdomios informacijos apie „FidelityFX Super Resolution“ technologijos palaikymą jos išleidimo metu ir artimiausiu laikotarpiu. Priminsime, kad FSR technologija bus išleidžiama birželio 22 dieną, tad tikimės, kad dabar atsikeistą informaciją patvirtins ir AMD.

FSR išleidimo metu ši technologija turi būti palaikoma septinių žaidimų. Jų sąrašą galite pamatyti lentelėje. Artimiausiu metu FSR palaikymas bus įgalintas dar dvylikoje žaidimų. Šis sąrašas kiek keistas, nes kai kurie žaidimai greitu metu net nebus išleidžiami, pvz. „Far Cry 6“.

Taip pat atskleistas žaidimų kūrėjų sąrašas, kurie dirba su FSR. Iš viso sąraše 44 kūrėjai. Nors sąrašas ir įspūdingas, bet nepateikta jokios tikslios informacijos apie tai, kada FSR bus įgalintas šių studijų kuriamuose žaidimuose.

3 Komentarai

  1. BC00 parašė:

    Kažkaip labai kūdai atrodo sąrašas…

    • kernelis parašė:

      Turbut vistiek didesnis sarasas, nei DLSS isleidimo metu 🙂 Siaip idomu kaip Intel’is reaguos. Ar dar viena savo SS varianta siulys, ar palaimins FSR tik, gal kitaip pabrandins, bet kad butu „compatible“. Siaip jei Intel su AMD susitartu del vieningo SS, abiem butu nuo to nauda.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.